Marpital studio Daruvar

Slide 1

Alabama

Unikatne celbet posude za cvijeće XXL veličine, različitih tekstura i boja. Jedinstvene po izgledu i otporne na sve vremenske uvjete. Mogu biti lijepi ukras svakog doma u okućnicama, terasama, dnevnom boravku i svakom mjestu gdje je moguće imati cvijeće koje će posađene u ovim posudama doći još više do izražaja. Posude Alabama ponajviše se kupuju kao poklon, uljepšavanje svoje okoline (doma ili poslovnog prostora) i kao posude za cvijeće na grobnim mjestima svojih najmilijih. Tegle su najpogodnije za sadnju cvijeća iz porodice sukulenata ali i ostalih vrsta ukrasnog bilja.

Slide 2

Cijena i dostava

Cijena posude iznosi 33 € / 248,64 kn bez obzira na teksturu i željenu boju. Ukoliko se uz teglu naručuje i podloška, ona se dodatno naplaćuje 7 € / 52,74 kn. Neobojani proizvod ima smanjenu cijenu za 15%. OVAJ PROIZVOD NE ŠALJEMO DOSTAVNOM SLUŽBOM! Preporučamo dogovor o našoj dostavi do Zagreba (preko Kutine ili Bjelovara) ili preuzimanje na adresi obrta – Ivana Mažuranića 28 Daruvar! Hvala na razumijevanju! Informirajte se o našim pravilima dostave!

Tegla za cvijeće Alabama ukrasna siva sa ružicama
Alabama tegla za cvijeće izrađena celbet tehnikom zelena
Alabama tegla za cvijeće izrađena celbet tehnikom
Alabama tegla za cvijeće izrađena celbet tehnikom siva
Slide 3

Kako naručiti?

Izaberite željeni izgled posude iz naše ponude (galerija niže) prema njenom broju. Uz posudu možete izabrati boju prema vlastitim željama. Kontaktirajte nas na email ili telefonski (kontakt). Vrijeme izrade je 15 do 25 dana (prvenstveno zbog prirodnog sušenja proizvoda). U proces izrade ulazi modeliranje, prirodno sušenje, fina obrada, impregniranje, bojanje i lakiranje. Kod narudžbe navesti potrebu odvoda viška vode. Ukoliko odvod zaželite naknadno, vrlo lako ćete ga napraviti bušilicom i svrdlom potrebne veličine laganim pritiskom na površinu tegle.

Alabama nature tegla za groblje unikatna
Tegle za cvijeće Alabama ukrasne u iglicama bora
Tegla za cvijeće Alabama ukrasna sa ružicama i sukulentom
Alabama ukrasna tegla za cvjeće plava
Slide 4

Dimenzije tegle Alabama

Dimenzije su prosječne i postoje manja odstupanja.

Širina 46 cm (cca)
Visina 18 cm (cca)
Težina 5,5 kg (cca)

Pratite najnovije objave o ovim teglama na stranici “Tegle za cvijeće velikih dimenzija”.

Alabama tegla za groblje unikatna sivocrna celbet
Celbet tegle ukrasne na grobnom mjestu
Kolekcija celbet tegli plavih
Alabama tegla za cvijeće izrađena celbet tehnikom siva
PlayPause

Kolekcija celbet tegli plavih
Celbet tegle 1007
Kolekcija celbet tegli sivih
Celbet tegle 1003
Tegle za cvijeće Marpital kolekcija
Celbet tegle 1002

Posude za cvijeće kao ručni rad – celbet / Alabama tegle za cvijeće

Alabama

Tegla je dobila ime po državi Alabama – saveznoj državi na jugoistoku SAD-a. Naziv Alabama dolazi od indijanskog plemena Alibamu, što znači u prijevodu “Tu stanujemo mi”. Graniči s Tennessee-jem na sjeveru, Georgia-om na istoku, Floridom i Meksičkim zaljevom na jugu i Mississippijem na zapadu. Površina države je oko 133.293 km 2. Glavni grad je Montgomery, a najveći grad je Birmingham. Na sjeveru se prostiru ogranci gorja Appalachian (do 734 m visine) i srednji tok rijeke Tennessee. Središnji dio je brežuljkast (80 do 100 m visine), a južni uz obalu Meksičkog zaljeva nizak i močvaran. Statut države je donesen 1819. godine. Klima u državi je umjerena; u južnom području suptropska. Šume zauzimaju oko 66% površine. Od gospodarskih grana najrazvijenije su poljoprivreda (zob, pamuk, šećerna trska, kukuruz, voće) i stočarstvo (govedarstvo, ovčarstvo i svinjogojstvo). Po proizvodnji pamuka Alabama je nekad bila vodeća država.

Tegla za cvijeće Alabama ukrasna sa ružicama

Ove posude su jedne od prvih izrađenih u obrtu Marpital. Izrađuju se od celuloze i cementa (betona), te se zato i nazivaju cel-bet tegle za cvijeće. Dimenzija su (cca) širine 46 cm, visine 18 cm i težine 5,5 kg. Do sada su narudžbe uglavnom bile za namjenu ukrašavanja grobnih mjesta, kao prostor za malu fontanu, prostor za lotosov cvjet, ali i ostalih vrsta cvjeća. Također su tegle naručivane i kao poklon. Pratite najnovije objave o ovim teglama na stranici “Tegle za cvijeće velikih dimenzija”.