Marpital studio Daruvar

Block
Slide 1

Ena

Unikatne celbet posude za cvijeće M veličine, različitih tekstura i boja. Jedinstvene po izgledu i otporne na sve vremenske uvjete. Mogu biti lijepi ukras svakog doma u okućnicama, terasama, dnevnom boravku i svakom mjestu gdje je moguće imati cvijeće koje će posađene u ovim posudama doći još više do izražaja. Posude Ena ponajviše se kupuju kao poklon i uljepšavanje svoje okoline (doma ili poslovnog prostora). Tegle su najpogodnije za sadnju cvijeća iz porodice sukulenata ali i ostalih vrsta manjeg ukrasnog bilja.

Slide 2

Cijena i dostava

Cijena posude iznosi 9 € / 67,81 kn bez obzira na teksturu i željenu boju. Neobojani proizvod ima smanjenu cijenu za 15%. OVAJ PROIZVOD ŠALJEMO DOSTAVNOM SLUŽBOM! U standardno Marpital pakiranje stanu četiri posude ove veličine. Hvala na razumijevanju! Informirajte se o našim pravilima dostave!

Ukrasna tegla za cvijeće Ena
Tegla za cvijeće celbet Ena zelena
Tegla za cvijeće celbet Ena ukrašena cvijetom
Tegla za cvijeće celbet Ena ukrasna
Slide 3

Kako naručiti?

Izaberite željeni izgled posude iz naše ponude (galerija niže) prema njenom broju. Uz posudu možete izabrati boju prema vlastitim željama. Kontaktirajte nas na email ili telefonski (kontakt). Vrijeme izrade je 15 do 25 dana (prvenstveno zbog prirodnog sušenja proizvoda). U proces izrade ulazi modeliranje, prirodno sušenje, fina obrada, impregniranje, bojanje i lakiranje. Kod narudžbe navesti potrebu odvoda viška vode. Ukoliko odvod zaželite naknadno, vrlo lako ćete ga napraviti bušilicom i svrdlom potrebne veličine laganim pritiskom na površinu tegle.

Ukrasna tegla za cvijeće Ena zelena
Tegla za cvijeće celbet Ena ukrašena cvijetom
Tegla za cvijeće celbet Ena ukrasna
Tegla za cvijeće celbet Ena zelena
Slide 4

Dimenzije tegle Ena

Dimenzije su prosječne i postoje manja odstupanja.

Širina 15×11 cm (cca)
Visina 10 cm (cca)
Težina 0,6 kg (cca)

Ukrasna tegla za cvijeće Ena ukrašena cvijetom
Tegla za cvijeće celbet Ena ukrasna
Tegla za cvijeće celbet Ena zelena
Tegla za cvijeće celbet Ena ukrašena cvijetom
PlayPause
Ena celbet tegla za cvijeće ukrasna
Ena 414101
Ena 414101
Ena tegla za cvijeće ukrasna
Ena 414102
Ena 414102
previous arrow
next arrow

Crvena celbet tegla za cvijeće Cairo
Cairo 48102d
Nimfa celbet tegla za cvijeće unikatna crnobijela sa sukulentima
Nimfa 415102c
Mexico celbet tegla za cvijeće siva
Mexico 45102c

Posude za cvijeće kao ručni rad – celbet / Ena tegle za cvijeće

Celbet tegla za cvijeće ukrasna

Ena

Tegla je dobila naziv po imenu Ena. Ime Ena se često tumači kao skraćenica raznih osobnih imena ili kao nadimak. Za samostalno ime u ovom obliku postoji više mogućih etimologija. Smatra se oblikom osobnog imena Jelena, i u tom slučaju bi značilo „sunčeva svjetlost“. Također se smatra kratkim oblikom imena Irena koje je izvedeno iz grčkog „Eirene“ što znači „mir“. Na našim prostorima je sve popularnije te su u tom smjeru i tumačenja ovog imena. Kod katolika je ime izvedeno od irskog ženskog imena Eithne (koje se izgovara „en-ya“), što znači „jezgro, srž“ i tako simbolizira „ono najbitnije“. Također značenje može biti i „mala vatra“, pa se ime tumači i kao „vatrena, strastvena“. Ovo ime je popularno u Irskoj, a nosilo ga je niz povijesnih i legendarnih ličnosti.