Marpital studio Daruvar

Block
Slide 1

Madagaskar

Unikatne celbet posude za cvijeće M veličine, različitih tekstura i boja. Jedinstvene po izgledu i otporne na sve vremenske uvjete. Mogu biti lijepi ukras svakog doma u okućnicama, terasama, dnevnom boravku i svakom mjestu gdje je moguće imati cvijeće koje će posađene u ovim posudama doći još više do izražaja. Posude Madagaskar ponajviše se kupuju kao poklon i uljepšavanje svoje okoline (doma ili poslovnog prostora). Tegle su najpogodnije za sadnju cvijeća iz porodice sukulenata ali i ostalih vrsta manjeg ukrasnog bilja.

Slide 2

Cijena i dostava

Cijena posude iznosi 10 € / 75,35 kn bez obzira na teksturu i željenu boju. Neobojani proizvod ima smanjenu cijenu za 15%. OVAJ PROIZVOD ŠALJEMO DOSTAVNOM SLUŽBOM! U standardno Marpital pakiranje stanu četiri posude ove veličine. Hvala na razumijevanju! Informirajte se o našim pravilima dostave!

Tegla za cvijeće Madagaskar ukrasna tamna
Madagaskar celbet tegla za cvijeće ljubičasta
Madagaskar celbet tegla za cvijeće ciglasta
Madagaskar celbet tegla za cvijeće tamna
Slide 3

Kako naručiti?

Izaberite željeni izgled posude iz naše ponude (galerija niže) prema njenom broju. Uz posudu možete izabrati boju prema vlastitim željama. Kontaktirajte nas na email ili telefonski (kontakt). Vrijeme izrade je 15 do 25 dana (prvenstveno zbog prirodnog sušenja proizvoda). U proces izrade ulazi modeliranje, prirodno sušenje, fina obrada, impregniranje, bojanje i lakiranje. Kod narudžbe navesti potrebu odvoda viška vode. Ukoliko odvod zaželite naknadno, vrlo lako ćete ga napraviti bušilicom i svrdlom potrebne veličine laganim pritiskom na površinu tegle.

Tegla za cvijeće Madagaskar ukrasna ciglasta
Madagaskar celbet tegla za cvijeće ciglasta
Madagaskar celbet tegla za cvijeće tamna
Madagaskar celbet tegla za cvijeće ljubičasta
Slide 4

Dimenzije tegle Madagaskar

Dimenzije su prosječne i postoje manja odstupanja.

Širina 24×12 cm (cca)
Visina 8 cm (cca)
Težina 0,6 kg (cca)

Tegla za cvijeće Madagaskar ukrasna ljubičasta
Madagaskar celbet tegla za cvijeće tamna
Madagaskar celbet tegla za cvijeće ljubičasta
Madagaskar celbet tegla za cvijeće ciglasta
PlayPause
Madagaskar tegla za cvijeće ukrasna ljubičasta
Madagaskar 46101
Madagaskar 46101
Madagaskar tegla za cvijeće ukrasna ciglasta
Madagaskar 46102
Madagaskar 46102
Madagaskar tegla za cvijeće ukrasna tamna
Madagaskar 46103
Madagaskar 46103
previous arrow
next arrow

Tegla za cvijeće Hanna celbet zelena
Hanna 412106b
Mexico celbet tegla za cvijeće bordo
Mexico 45103d
Smeđa celbet tegla za cvijeće Cairo
Cairo 48103c

Posude za cvijeće kao ručni rad – celbet / Madagaskar tegle za cvijeće

Država u Indijskom oceanu

Madagaskar

Tegla je dobila ime po državi Madagaskar. Otočna država u Indijskom oceanu. Otok je po svojoj veličini četvrti u svijetu. Sami otok čini većinu državnog teritorija. Na otoku živi 5% svih životinjskih i biljnih vrsta na Zemlji zbog izoliranosti od ostatka svjetskog kopna. 80% vrsta su endemi. Na otoku Madagaskar nema životinja opasnih za ljude. Nema zvijeri mesoždera, čovjekolikih majmuna niti otrovnih zmija.

Madagaskar tegla za cvijeće ukrasna tamna

Najduži vodeni tok je rijeka Magoky ukupne duljine od 821 km. Otok je naseljen prije oko 1500 godina. Jezici na otoku su bliski jezicima Indonezije pa se pretpostavlja da su prvi stanovnici došli iz jugoistočne Azije. DO 1710. godine otok je bio poznat kao piratsko gnijezdo. Francuska je Madagaskar1896. godine proglasila svojom kolonijom. 1947. godine izbila je pobuna protiv francuske vlasti koja je krvavo ugušena. Madagaskar je 1956. dobio široku samoupravu, a 1960. i neovisnost. OD 1972. do 1986. trajalo je približavanje zemljama istočnog bloka, a u gospodarstvu je nakon izvršene nacionalizacije s velikom ulogom države dovela do katastrofalnih rezultata. 1992. održani su prvi slobodni izbori.