Mini Arizona 36101c
Mini Arizona 36101c

 Marpital, obrt za izradu ukrasnih predmeta

 vl. Maja Grkinić

 Adresa: Ivana Mažuranića 28 43500 Daruvar

 Mobitel 1: 098 780 888 / Mobitel 2: 095 400 600 4

 Kupci iz država EU molimo kontaktirati e-mail: majamarpital@gmail.com

Posjetite našu online trgovinu.

Posude za cvijeće, tegle za cvijeće, celbet pitari

Jedinstveno sa dušom

Unique with soul 

Posude za cvijeće (izvorno znane kao pitar / pitari), izrađene celbet tehnikom (celuloza-beton) mogu biti lijepi ukras svakog doma u okućnicama, terasama, dnevnom boravku i svakom mjestu gdje je moguće imati cvijeće koje će posađene u ovim posudama doći još više do izražaja. Posude mogu biti odličan poklon dragim osobama. Klijenti ih ponajviše kupuju kao poklon, uljepšavanje svoje okoline (doma ili poslovnog prostora) i kao posude za cvijeće na grobnim mjestima svojih najmilijih. Posude su najpogodnije za sadnju cvijeća iz porodice sukulenata ali i ostalih vrsta ukrasnog bilja. Svaka posuda za cvijeće / tegla za cvijeće je jedinstvena i ručno izrađena. Ne postoje dvije identične posude.

Kupujući posudu obrta Marpital, ne kupujete samo materijale. Kupujete vrijeme, trud, ljubav i posvećenost koja je potrebna za izradu. Svakoj posudi posvećena je posebna pažnja i ljubav i svaka ima svoju priču i dušu. Obrt Marpital iz Daruvara, počeo je sa radom 01.09.2018. godine i od tada malo pomalo zauzimamo svoje mjesto na tržištu suradnjom sa cvjećarnicama, prodajom preko interneta, putem sajmova cvijeća i direktnim kontaktom sa kupcima. U našoj ponudi su tegle za cvijeće različitih veličina po pristupačnim cijenama za ručni rad.

Kupcima je omogućena kupovina posuda za cvijeće u neobojanoj ili obojanoj varijanti, te je moguća i narudžba prema željenim bojama. Također je dostupan i aranžman gdje se pitar / pitari ukrašavaju sa sukulentima i sedumima kojima raspolažemo i koji se mogu preuzeti u mjestu obrta. Posjetite nas i na našoj adresi. Hvala Vam što se zanimate za naše proizvode! 

Marpital / Maja

Ivana Mažuranića 28 Daruvar 

Potražite nas i na Facebooku https://www.facebook.com/marpital.daruvar

O biljkama više na https://marpital.hr/biljke/