Full 1
O nama
Želite nešto jedinstveno i drugačije?
Upoznajte Marpital.
Full 1

Marpital cvijećeŽelite nešto drugačije od standardnih tegli za cvijeće? Voljeli bi imati u isto vrijeme ukrasne, jedinstvene i dugotrajne, te za ručni rad po cijenama pristupačne tegle za cvijeće? Na pravom ste mjestu. 

Vaše želje i kvalitetu stavljamo na prvo mjesto. 

Garantiramo najbolji omjer cijene i kvalitete. Naše tegle godinama ostaju postojane i daju dodatnu vrijednost prostoru u kojem se nalaze dok je cvijeće u njima još izražajnije.
 
Poslujemo od 2018. godine i svake slijedeće godine povećavamo proizvodnju i prodaju za više od 100%. Kupci se vraćaju Marpital teglama i po nekoliko puta.
 

 

Vlasnica obrta Maja Grkinić na prethodnom poslu kao zubna tehničarka uljepšavala je osmjehe pacijenata sa svojom umjetničkom crtom.

Danas, sa usavršenom tehnikom izrade celbet tegli (celuloza-beton) unapređuje svaki dom i prostor u kojem se tegle mogu naći.

U Marpital timu zadužen za tehničke poslove, administraciju i marketing je Zoran Grkinić. Razvoj kvalitete i svakodnevno poboljšanje poslovanja u svim segmentima je od iznimnog značaja za naš obrt.

Marpital

U marketingu nam svojim šarmom pomaže i najmlađa unuka Dunja koja se “posadila” u jednu od Marpital tegli.

Marpital

Sjedište obrta Marpital je u Daruvaru na adresi Ivana Mažuranića 28 u dijelu grada nedaleko centra gdje smo stvorili oazu cvijeća i eksponata u prostoru koji je 2019. godine nagrađen kao najljepša okućnica grada Daruvara.

Marpital posude za cvijeće

Jedinstveno sa dušom

Unique with soul 

Potražite nas i na Facebooku https://www.facebook.com/marpital.daruvar

Kontaktirajte nas https://marpital.hr/contact/