Ukrasna tegla za cvijeće MEDITERAN PLUS

Naziv proizvoda: Ukrasna tegla za cvijeće / Tip proizvoda: Unikatno

CIJENA: 300,00 kn (posađena sa 20-30 sempervivuma / čuvarkuća, dekoracija mahovina) / 250,00 kn neposađena, sadrži mahovinu kao dekoraciju (opcija: besplatna sadnja vašeg bilja)

Dimenzije : cca širina 26,5×26 cm / ukupna visina 20 cm / težina 5,5 kg (neposađena)

Mediteran plus 6301
Dekorativna unikatna tegla za cvijeće
« od 12 »

Mediteran plus – Kategorija: Cvjetni dom / Sastav: Siporex, keramičke pločice, drvo / Tehnička obilježja: Dijelovi predmeta ljepljeni fleksibilnim ljepilom, stolarija ljepljena montažnim ljepilom / Svojstva: Otporno na vrlo niske i visoke temperature / Zemlja porijekla: Hrvatska

Potražite nas i na Facebooku https://www.facebook.com/marpital.daruvar

Za proizvode Mediteran plus potrebno je izvršiti narudžbu na broj mobitela 098 780 888 ili na e-mail majamarpital@gmail.com ili putem obrasca za kontakt https://marpital.hr/kontaktirajte-nas/.

TEGLE OVE VELIČINE ŠALJEMO STANDARDNOM DOSTAVOM GLS-OM!

Informirajte se o našim pravilima dostave https://marpital.hr/pravila-dostave-obrta-marpital/


Dekorativne ukrasne tegle za cvijeće. Ručni rad / handmade

JEDINSTVENO SA DUŠOM

Unique with soul

Celbet tegle / posude za cvijeće (pitar / pitari), izrađene celbet tehnikom (celuloza-beton) mogu biti lijepi ukras svakog doma u okućnicama, terasama, dnevnom boravku i svakom mjestu gdje je moguće imati cvijeće koje će posađene u ovim posudama doći još više do izražaja. Posude mogu biti odličan poklon dragim osobama. Klijenti ih ponajviše kupuju kao poklon, uljepšavanje svoje okoline (doma ili poslovnog prostora) i kao posude za cvijeće na grobnim mjestima svojih najmilijih. Tegle su najpogodnije za sadnju cvijeća iz porodice sukulenata ali i ostalih vrsta ukrasnog bilja.Svaka posuda za cvijeće / tegla za cvijeće je jedinstvena i ručno izrađena. Ne postoje dvije identične posude za cvijeće. Kupujući posudu obrta Marpital, ne kupujete samo materijale. Kupujete vrijeme, trud, ljubav i posvećenost koja je potrebna za izradu. Svakoj posudi posvećena je posebna pažnja i ljubav i svaka ima svoju priču i dušu.

Obrt Marpital iz Daruvara, počeo je sa radom 01.09.2018. godine i od tada malo pomalo zauzimamo svoje mjesto na tržištu suradnjom sa cvjećarnicama, prodajom preko interneta, putem sajmova cvijeća i direktnim kontaktom sa kupcima. U našoj ponudi su tegle za cvijeće različitih veličina po pristupačnim cijenama za ručni rad. Kupcima je omogućena kupovina posuda za cvijeće u neobojanoj ili obojanoj varijanti, te je moguća i narudžba prema željenim bojama. Također je dostupan i aranžman gdje se pitar / pitari ukrašavaju sa sukulentima i sedumima kojima raspolažemo i koji se mogu preuzeti u mjestu obrta. Posjetite nas i na našoj adresi.

Hvala Vam što se zanimate za naše proizvode!

Marpital / Maja

Ivana Mažuranića 28 Daruvar

O biljkama više na https://marpital.hr/biljke/

MEDITERAN PLUS / MEDITERAN PLUS