Marpital studio Daruvar

Slide 1

Mississippi

Unikatne celbet posude za cvijeće M veličine, različitih tekstura i boja. Jedinstvene po izgledu i otporne na sve vremenske uvjete. Mogu biti lijepi ukras svakog doma u okućnicama, terasama, dnevnom boravku i svakom mjestu gdje je moguće imati cvijeće koje će posađene u ovim posudama doći još više do izražaja. Posude Mississippi ponajviše se kupuju kao poklon, uljepšavanje svoje okoline (doma ili poslovnog prostora) i kao posude za cvijeće na grobnim mjestima svojih najmilijih. Tegle su najpogodnije za sadnju cvijeća iz porodice sukulenata ali i ostalih vrsta ukrasnog bilja.

Slide 2

Cijena i dostava

Cijena posude iznosi 7 € / 52,74 kn bez obzira na teksturu i željenu boju. Ukoliko se uz teglu naručuje i podloška, ona se dodatno naplaćuje 2 € / 15,07 kn. Neobojani proizvod ima smanjenu cijenu za 15%. OVAJ PROIZVOD ŠALJEMO DOSTAVNOM SLUŽBOM! U standardno Marpital pakiranje stanu pet do šest posuda ove veličine. Hvala na razumijevanju! Informirajte se o našim pravilima dostave!

Mississippi tegla za cvijeće siva dekor
Dekorativna tegla za cvijeće Mississippi unikatna
Tegla za cvijeće Mississippi ljubičasta sa reljefom
Tegla za cvijeće Mississippi plava unikatna sa reljefom
Slide 3

Kako naručiti?

Izaberite željeni izgled posude iz naše ponude (galerija niže) prema njenom broju. Uz posudu možete izabrati boju prema vlastitim željama. Kontaktirajte nas na email ili telefonski (kontakt). Vrijeme izrade je 15 do 25 dana (prvenstveno zbog prirodnog sušenja proizvoda). U proces izrade ulazi modeliranje, prirodno sušenje, fina obrada, impregniranje, bojanje i lakiranje. Kod narudžbe navesti potrebu odvoda viška vode. Ukoliko odvod zaželite naknadno, vrlo lako ćete ga napraviti bušilicom i svrdlom potrebne veličine laganim pritiskom na površinu tegle.

Celbet tegla za cvijeće Mississippi zelena sa listom Ginka
Tegla za cvijeće Mississippi ljubičasta unikatna
Celbet tegla Mississippi siva sa listovima Ginka
Tegla za cvijeće Mississippi žuta sa ružicama
Slide 4

Dimenzije tegle Mississippi

Dimenzije su prosječne i postoje manja odstupanja.

Širina 12 cm (cca)
Visina 11 cm (cca)
Težina 0,2 kg (cca)

Tegla za cvijeće Mississippi sa reljefom ljubičasta
Mississippi tegla za cvijeće smeđa sa tri lista Ginka
Tegla za cvijeće Mississippi narančasta sa cvijetom
Mississippi tegla za cvijeće sa krugovima
PlayPause

Tegla za cvijeće Mississippi ljubičasta unikatna
Mississippi 41150a
Florida celbet tegla za cvijeće krem
Florida 32152c
Tegla za groblje Aljaska ukrasna
Alaska 31140d

Posude za cvijeće kao ručni rad – celbet / Mississippi tegle za cvijeće

Država Mississippi karta

Mississippi

Tegla je dobila naziv po državi Mississippi u SAD. Mississippi je američka savezna država na jugu SAD-a. Broj stanovnika je 2,9 milijuna,[1] a površina joj je 123.515 km². Glavni grad je Jackson.

Država je smještena istočno od istoimene rijeke na njenom donjem toku. Područje je najvećim dijelom ravno, s nekoliko manjih uzvisina na krajnjem sjeveroistoku. Na jugu ima uski pojas obale kojom izlazi na Meksički zaljev. Graniči na sjeveru s Tennesseejem i Alabamom na istoku, dok se na zapadnoj strani rijeke Mississippi nalaze Arkansas i Louisiana.

Sastoji se od dvije plodne nizine, riječne doline rijeke Mississippi i njegove delte uz Meksički zaljev, kao i brežuljkastog područja na sjeveroistoku. Pored Mississippia koji dominira, određeno značenje ima njena pritoka Yazoo.

Glavni grad Jackson ima s predgrađima 580.280[2] stanovnika. Klima je suptropska. Rudno blago ove države su nafta, prirodni plin, nemetali i dr. To je poljoprivredno-industrijska zemlja u kojoj prevladavaju srednji i veliki posjedi. Glavni proizvodi su pamuk, soja, riža, kukuruz, šećerna repa, duhan i dr. Također je razvijeno i stočarstvo. Uzgajaju se goveda, svinje, ovce i dr. Šumama je prekriveno oko 50% površine. Status teritorije ima od 1798. a savezne države od 1817. god.

Posude (pitari) za cvijeće ovog imena su jedne od prvih izrađenih u obrtu Marpital studio Daruvar. Tegle su ručni rad. Manjih su dimenzija i po cijeni dostupne većem broju kupaca. Izrađuju se od celuloze i cementa (betona), te se zato i nazivaju celbet tegle za cvijeće. Dimenzija su (cca) širine 12 cm, visine 11 cm i težine 0,2 kg. Do sada su narudžbe uglavnom bile za namjenu ukrašavanja interijera i kao poklon. Najpraktičniji za sadnju su sukulenti, ali i ostale vrste cvjeća.

Mississippi tegla za cvijeće ukrasna siva mlin