Ukrasni predmet PATULJAK

Naziv proizvoda: Ukrasni predmet / Tip proizvoda: Unikatno

CIJENA: 90,00 kn

15% POPUSTA NA NEOBOJANE (NATURE) ARTIKLE!

Dimenzije: cca širina 15-20 cm / visina 30-50 cm / težina 5 kg

Patuljak 9101
Ukrasni unikatni predmet
« od 11 »

Patuljak – Kategorija: Ukrasni predmet / Sastav: Cement, pijesak, tekstil / Tehnička obilježja: Impregnirano, prirodno osušeno / Svojstva: Otporno na vrlo niske i visoke temperature / Zemlja porijekla: Hrvatska

Potražite nas i na Facebooku https://www.facebook.com/marpital.daruvar

Za proizvode Patuljak potrebno je izvršiti narudžbu na broj mobitela 098 780 888 ili na e-mail majamarpital@gmail.com ili putem obrasca za kontakt https://marpital.hr/kontaktirajte-nas/. ROK IZRADE OD 20 DO MAKSIMALNO 30 DANA! Proizvodima su dodana polipropilenska vlakna protiv mikropukotina, impregnirani su, prirodno osušeni, bojani i završno lakirani.

PREDMETE OVE VELIČINE I TEŽINE NE ŠALJEMO STANDARDNOM DOSTAVOM (POŠTOM, GLS-OM I SLIČNO)! PREUZIMANJE NA ADRESI TRGOVINE, NAŠOM DOSTAVOM DO ZAGREBA (PREKO KUTINE ILI BJELOVARA) ILI PREUZIMANJE PREMA VAŠIM MOGUĆNOSTIMA!

Informirajte se o našim pravilima dostave https://marpital.hr/pravila-dostave-obrta-marpital/


Dekorativni predmeti. Ručni rad / handmade

JEDINSTVENO SA DUŠOM

Unique with soul

Ukrasni / dekorativni predmeti, izrađeni od cementa, pijeska i tkanine mogu biti lijepi ukras svakog doma kao dekoracija za stalne ili posebne prigode. Ukrasni predmeti mogu biti odličan poklon dragim osobama. Klijenti ih ponajviše kupuju kao poklon, uljepšavanje svoje okoline (doma ili poslovnog prostora). Svaki dekorativni predmet je jedinstven i ručno izrađen. Ne postoje dva identična ukrasna predmeta. Kupujući proizvod obrta Marpital, ne kupujete samo materijale. Kupujete vrijeme, trud, ljubav i posvećenost koja je potrebna za izradu. Svakom predmetu posvećena je posebna pažnja i ljubav i svaki ima svoju priču i dušu.

Obrt Marpital iz Daruvara, počeo je sa radom 01.09.2018. godine i od tada malo pomalo zauzimamo svoje mjesto na tržištu suradnjom sa cvjećarnicama, prodajom preko interneta, putem sajmova cvijeća i direktnim kontaktom sa kupcima. U našoj ponudi su ukrasni predmeti i tegle za cvijeće različitih veličina po pristupačnim cijenama za ručni rad. Kupcima je omogućena kupovina posuda za cvijeće u neobojanoj ili obojanoj varijanti, te je moguća i narudžba prema željenim bojama. Također je dostupan i aranžman gdje se pitar / pitari ukrašavaju sa sukulentima i sedumima kojima raspolažemo i koji se mogu preuzeti u mjestu obrta. Posjetite nas i na našoj adresi.

Hvala Vam što se zanimate za naše proizvode!

Marpital / Maja

Ivana Mažuranića 28 Daruvar

O biljkama više na https://marpital.hr/biljke/

PATULJAK / PATULJAK