Block
Tegle za cvijeće
Saša Ostrman

Marpital Daruvar.... Oblik, a tek boja???? Mrak....bravoooo

Block
Tegle za cvijeće
Marijana Supanc Marošević

Predivan poklon!

Apartmani Marpital

Tegla za cvijeće Grande 12102d DEKORACIJA APARTMANA i KUĆA NA MORU

Marpital tegle za cvijeće na hrvatskoj obali zbog tehnologije izrade poznati su i kao “pitari”. Izuzetno su popularne kao dekoracije apartmana i kuća na moru. Svoje mjesto su naši proizvodi našli od Dubrovnika i Korčule, preko Kaštel Lukšića, Makarske i Zlarina do Rijeke, Poreča i Novigrada. Najviše naših “pitara” upravo je otputovalo na Jadransku obalu, no također krase i prostore apartmana na kontinentu Hrvatske.


Tegla za cvijeće Alabama 11109 b

POKLON DRAGIM OSOBAMA

Marpital tegle za cvijeće savršene su za poklone prigodom rođendana, godišnjica braka, darivanje kao uspomena, poslovnim partnerima ili čak kao svadbeni poklon uglavnom u samostalnim aranžmanima kupaca.

Tegla za cvijeće Grande 12101b
Grande 12101b

UREĐENJE GROBNIH MJESTA

Zbog svoje dugotrajnosti i postojanosti u svim vremenskim uvjetima, Marpital tegle za cvijeće pronalaze svoje mjesto i na grobnim mjestima najdražih osoba. Česte su narudžbe većih tegli, ali i manjih za ovu namjenu. Najpogodnije su kod ove prigode za sadnju biljaka iz porodice sukulenata od kojih dobar dio može podnositi vrlo niske i visoke temeperature.

Florida tegle za cvijeće

DEKORACIJE ZA POSEBNE NAMJENE I PRIGODE

Glava posude za cvijeće

Marpital tegle mogu se koristiti kako za sadnju cvijeća, tako i kao ukrasne zdjele ili samo kao dekoracija prostora bez ikakvih dodataka. Potrebe kupaca ponekad su različite od naše klasične izrade. Pokušavamo se prilagoditi željama koliko god je to moguće.


Patuljak 9101

BOŽIĆNA DEKORACIJA PROSTORA POGLAVARSTVA GRADA DARUVARA


SUDJELOVANJE NA SAJMOVIMA

Obrt Marpital sa tek 1,5 godinom postojanja do dolaska COVIDA-19 i ukidanja sajmova, uspio je sudjelovati u nekoliko sajmova cvijeća (Daruvar, Lipik), sajmu u Garešnici te velikom sajmu u Gudovcu. Sa nestrpljenjem očekujemo ponovno otvaranje sajmova.

POTPORA BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE

Obrt Marpital korisnik je potpore Bjelovarsko-bilogorske županije za novootvorene obrte u iznosu 10.000,00 kn bespovratnih sredstava.

Potražite nas i na Facebooku https://www.facebook.com/marpital.daruvar

Kontaktirajte nas https://marpital.hr/marpital-contact/

Informirajte se o našim pravilima dostave https://marpital.hr/pravila-dostave-obrta-marpital/

REFERENCE / REFERENCE