TEGLE ZA CVIJEĆE VELIČINE L

Za ove proizvode potrebno je izvršiti narudžbu na broj mobitela 098 780 888 ili na e-mail majamarpital@gmail.com ili putem obrasca za kontakt https://marpital.hr/kontaktirajte-nas/. ROK IZRADE OD 14 DO MAKSIMALNO 25 DANA (važnost prirodnog sušenja)! Proizvodima su dodana polipropilenska vlakna protiv mikropukotina, impregnirani su, prirodno osušeni, bojani i završno lakirani. Kod narudžbe napomenuti potrebu odvoda vode na dnu posude.

TEGLE ZA CVIJEĆE L VELIČINE ŠALJEMO STANDARDNOM DOSTAVOM GLS-OM!

Informirajte se o našim pravilima dostave https://marpital.hr/pravila-dostave-obrta-marpital/

IZDVOJENI RADOVI:

« od 2 »
Ukrasna tegla za cvijeće Alaska 31156a dizajnirana i proizvedena ručnom celbet tehnikom sa sukulentom kao dekoracijom

Alaska

Posude za cvijeće dimenzija cca 25,5 cm širine i 12,5 cm visine. Pogodne za sadnju pojedinačnog bilja, grupe sukulenata i seduma ili nekog drugog bilja.

CIJENA: 130,00 kn

Ukrasna tegla za cvijeće Kiana 31206 dizajnirana i proizvedena ručnom celbet tehnikom crvene boje.

Kiana

Posude za cvijeće dimenzija cca 24 cm širine i 8 cm visine. Pogodne za sadnju pojedinačnog bilja, grupe sukulenata i seduma ili nekog drugog bilja.

CIJENA: 60,00 kn

Ukrasna tegla za cvijeće Florida 32134b dizajnirana i proizvedena ručnom celbet tehnikom sa sukulentom kao dekoracijom

Florida

Posude za cvijeće dimenzija cca 25 cm širine i 10 cm visine. Pogodne za sadnju pojedinačnog bilja, grupe sukulenata i seduma ili nekog drugog bilja.

CIJENA: 100,00 kn

Ukrasna tegla za cvijeće Neva 33102 dizajnirana i proizvedena ručnom celbet tehnikom u antičkom stilu.

Neva

Posude za cvijeće dimenzija cca 30×15 cm i 14 cm visine. Pogodne za sadnju pojedinačnog bilja, grupe sukulenata i seduma ili nekog drugog bilja.

CIJENA: 100,00 kn

Ukrasna tegla za cvijeće Mia 34106a dizajnirana i proizvedena ručnom celbet tehnikom sa sukulentom kao dekoracijom.

Mia

Posude za cvijeće dimenzija cca 17 cm i 15 cm visine. Pogodne za sadnju pojedinačnog bilja, grupe sukulenata i seduma ili nekog drugog bilja.

CIJENA: 100,00 kn

Ukrasna tegla za cvijeće Srce 35101 dizajnirana i proizvedena ručnom celbet tehnikom u obliku srca.

Srce

Posude za cvijeće dimenzija cca 25×25 cm i 5 cm visine. Pogodne za sadnju pojedinačnog bilja, grupe sukulenata i seduma ili nekog drugog bilja.

CIJENA: 50,00 kn

Ukrasna tegla za cvijeće Mini Arizona 36111a dizajnirana i proizvedena ručnom celbet tehnikom sa sukulentima kao dekoracijom.

Mini Arizona

Posude za cvijeće dimenzija cca 24 cm i 11 cm visine. Pogodne za sadnju pojedinačnog bilja, grupe sukulenata i seduma ili nekog drugog bilja.

CIJENA: 70,00 kn

Ukrasna tegla za cvijeće Luxemburg 37101 dizajnirana i proizvedena ručnom celbet tehnikom u antičkom stilu.

Luxemburg

Posude za cvijeće dimenzija cca 24 cm i 18 cm visine. Pogodne za sadnju pojedinačnog bilja, grupe sukulenata i seduma ili nekog drugog bilja.

CIJENA: 130,00 kn

Ukrasna tegla za cvijeće Roma 38101b dizajnirana i proizvedena ručnom celbet tehnikom sa sukulentom kao dekoracijom.

Roma

Posude za cvijeće dimenzija cca 20 cm i 16 cm visine. Pogodne za sadnju pojedinačnog bilja, grupe sukulenata i seduma ili nekog drugog bilja.

CIJENA: 100,00 kn

Ukrasna tegla za cvijeće Porto 39101a dizajnirana i proizvedena ručnom celbet tehnikom sa grančicama bogatim crvenim bobicama.

Porto

Posude za cvijeće dimenzija cca 28×19,5 cm i 7 cm visine. Pogodne za sadnju pojedinačnog bilja, grupe sukulenata i seduma ili nekog drugog bilja.

CIJENA: 100,00 kn

Ukrasna tegla za cvijeće Toscana 310102b dizajnirana i proizvedena ručnom celbet tehnikom sa uskrsnim jajima kao dekoracijom.

Toscana

Posude za cvijeće dimenzija cca 28,5 cm i 10 cm visine. Pogodne za sadnju pojedinačnog bilja, grupe sukulenata i seduma ili nekog drugog bilja.

CIJENA: 120,00 kn

Dekorativne ukrasne tegle za cvijeće. Ručni rad / handmade

JEDINSTVENO SA DUŠOM

Unique with soul

Celbet tegle / posude za cvijeće (pitar / pitari), izrađene celbet tehnikom (celuloza-beton) mogu biti lijepi ukras svakog doma u okućnicama, terasama, dnevnom boravku i svakom mjestu gdje je moguće imati cvijeće koje će posađene u ovim posudama doći još više do izražaja. Posude mogu biti odličan poklon dragim osobama.

Klijenti ih ponajviše kupuju kao poklon, uljepšavanje svoje okoline (doma ili poslovnog prostora) i kao posude za cvijeće na grobnim mjestima svojih najmilijih. Tegle su najpogodnije za sadnju cvijeća iz porodice sukulenata ali i ostalih vrsta ukrasnog bilja.Svaka posuda za cvijeće / tegla za cvijeće je jedinstvena i ručno izrađena. Ne postoje dvije identične posude za cvijeće. Kupujući posudu obrta Marpital, ne kupujete samo materijale. Kupujete vrijeme, trud, ljubav i posvećenost koja je potrebna za izradu. Svakoj posudi posvećena je posebna pažnja i ljubav i svaka ima svoju priču i dušu.

Obrt Marpital iz Daruvara, počeo je sa radom 01.09.2018. godine i od tada malo pomalo zauzimamo svoje mjesto na tržištu suradnjom sa cvjećarnicama, prodajom preko interneta, putem sajmova cvijeća i direktnim kontaktom sa kupcima. U našoj ponudi su tegle za cvijeće različitih veličina po pristupačnim cijenama za ručni rad.

Kupcima je omogućena kupovina posuda za cvijeće u neobojanoj ili obojanoj varijanti, te je moguća i narudžba prema željenim bojama. Također je dostupan i aranžman gdje se pitar / pitari ukrašavaju sa sukulentima i sedumima kojima raspolažemo i koji se mogu preuzeti u mjestu obrta. Posjetite nas i na našoj adresi.

Hvala Vam što se zanimate za naše proizvode!

Marpital / Maja

Ivana Mažuranića 28 Daruvar

O biljkama više na https://marpital.hr/biljke/

Potražite nas i na Facebooku https://www.facebook.com/marpital.daruvar

L / L