TEGLE ZA CVIJEĆE VELIČINE XL

Za ove proizvode potrebno je izvršiti narudžbu na broj mobitela 098 780 888 ili na e-mail majamarpital@gmail.com ili putem obrasca za kontakt https://marpital.hr/kontaktirajte-nas/. ROK IZRADE OD 14 DO MAKSIMALNO 25 DANA (važnost prirodnog sušenja)! Proizvodima su dodana polipropilenska vlakna protiv mikropukotina, impregnirani su, prirodno osušeni, bojani i završno lakirani. Kod narudžbe napomenuti potrebu odvoda vode na dnu posude.

TEGLE ZA CVIJEĆE XL VELIČINE ŠALJEMO STANDARDNOM DOSTAVOM GLS-OM!

Informirajte se o našim pravilima dostave https://marpital.hr/pravila-dostave-obrta-marpital/

IZDVOJENI RADOVI:

Ukrasna tegla za cvijeće Arizona 21120 b dizajnirana i proizvedena ručnom celbet tehnikom sa Nolinom kao dekoracijom. Unikatne tegle za cvijeće xl veličine.

Arizona

Posude za cvijeće dimenzija cca 32 cm širine i 13 cm visine. Pogodne za sadnju pojedinačnog većeg bilja, grupe sukulenata i seduma ili nekog drugog bilja.

CIJENA: 150,00 kn

Ukrasne xl tegle za cvijeće Dora dizajnirane i proizvedene ručnom celbet tehnikom.

Dora

Posude za cvijeće dimenzija cca 27 cm širine i 25 cm visine. Pogodne za sadnju pojedinačnog većeg bilja, grupe sukulenata i seduma ili nekog drugog bilja.

CIJENA: 150,00 kn

Ukrasna xl tegla za cvijeće Ginko 23101a dizajnirane i proizvedene ručnom celbet tehnikom dokorirana listovima Ginka.

Ginko

Posude za cvijeće dimenzija cca 33×26 cm širine i 14 cm visine. Pogodne za sadnju pojedinačnog većeg bilja, grupe sukulenata i seduma ili nekog drugog bilja.

CIJENA: 180,00 kn

Ukrasne xl tegle za cvijeće Alaska plus 24102a  dizajnirane i proizvedene ručnom celbet tehnikom dekorirana listovima crvenog javora.

Alaska plus

Posude za cvijeće dimenzija cca 24 cm širine i 15,5 cm visine. Pogodne za sadnju pojedinačnog većeg bilja, grupe sukulenata i seduma ili nekog drugog bilja.

CIJENA: 150,00 kn

Dekorativne ukrasne tegle za cvijeće. Ručni rad / handmade

JEDINSTVENO SA DUŠOM

Unique with soul

Celbet tegle / posude za cvijeće (pitar / pitari), izrađene celbet tehnikom (celuloza-beton) mogu biti lijepi ukras svakog doma u okućnicama, terasama, dnevnom boravku i svakom mjestu gdje je moguće imati cvijeće koje će posađene u ovim posudama doći još više do izražaja. Posude mogu biti odličan poklon dragim osobama. Klijenti ih ponajviše kupuju kao poklon, uljepšavanje svoje okoline (doma ili poslovnog prostora) i kao posude za cvijeće na grobnim mjestima svojih najmilijih. Tegle su najpogodnije za sadnju cvijeća iz porodice sukulenata ali i ostalih vrsta ukrasnog bilja.Svaka posuda za cvijeće / tegla za cvijeće je jedinstvena i ručno izrađena. Ne postoje dvije identične posude za cvijeće. Kupujući posudu obrta Marpital, ne kupujete samo materijale. Kupujete vrijeme, trud, ljubav i posvećenost koja je potrebna za izradu. Svakoj posudi posvećena je posebna pažnja i ljubav i svaka ima svoju priču i dušu.

Obrt Marpital iz Daruvara, počeo je sa radom 01.09.2018. godine i od tada malo pomalo zauzimamo svoje mjesto na tržištu suradnjom sa cvjećarnicama, prodajom preko interneta, putem sajmova cvijeća i direktnim kontaktom sa kupcima. U našoj ponudi su tegle za cvijeće različitih veličina po pristupačnim cijenama za ručni rad. Kupcima je omogućena kupovina posuda za cvijeće u neobojanoj ili obojanoj varijanti, te je moguća i narudžba prema željenim bojama. Također je dostupan i aranžman gdje se pitar / pitari ukrašavaju sa sukulentima i sedumima kojima raspolažemo i koji se mogu preuzeti u mjestu obrta. Posjetite nas i na našoj adresi.

Hvala Vam što se zanimate za naše proizvode!

Marpital / Maja

Ivana Mažuranića 28 Daruvar

O biljkama više na https://marpital.hr/biljke/

Potražite nas i na Facebooku https://www.facebook.com/marpital.daruvar

XL / XL