TEGLE ZA CVIJEĆE VELIČINE XXL

Za ove proizvode potrebno je izvršiti narudžbu na broj mobitela 098 780 888 ili na e-mail majamarpital@gmail.com ili putem obrasca za kontakt https://marpital.hr/kontaktirajte-nas/ ROK IZRADE OD 14 DO MAKSIMALNO 30 DANA (važnost prirodnog sušenja)! Proizvodima su dodana polipropilenska vlakna protiv mikropukotina, impregnirani su, prirodno osušeni, bojani i završno lakirani. Kod narudžbe napomenuti potrebu odvoda vode na dnu posude.

TEGLE ZA CVIJEĆE OVE VELIČINE NE ŠALJEMO STANDARDNOM DOSTAVOM (POŠTOM, GLS-OM I SLIČNO)! PREUZIMANJE NA ADRESI TRGOVINE, NAŠOM DOSTAVOM DO ZAGREBA (PREKO KUTINE ILI BJELOVARA) ILI PREUZIMANJE PREMA VAŠIM MOGUĆNOSTIMA!

Informirajte se o našim pravilima dostave https://marpital.hr/pravila-dostave-obrta-marpital/

Potražite nas i na Facebooku https://www.facebook.com/marpital.daruvar

IZDVOJENI RADOVI:

Ukrasna tegla za cvijeće Alabama 11110 b veličine XXL. Tegle dizajnirane i proizvedene ručnom celbet tehnikom sa skupinom sukulenata kao dekoracijom.

Alabama

Posude za cvijeće dimenzija cca 46 cm širine i 18 cm visine. Pogodne za sadnju pojedinačnog većeg bilja, grupe sukulenata i seduma ili nekog drugog većeg bilja.

CIJENA: 200,00 kn

Ukrasna tegla za cvijeće Grande 12102b dizajnirana i proizvedena ručnom celbet tehnikom XXL veličine. Tegle za dekoraciju prostora.

Grande

Posude za cvijeće dimenzija cca 58 cm širine i 47 cm visine. Pogodne za sadnju pojedinačnog većeg bilja.

CIJENA: 450,00 kn

Ukrasna tegla za cvijeće Napoli 13101a dizajnirana i proizvedena ručnom celbet tehnikom bojana u smeđu boju sa cvijećem kao dekoracijom.

Napoli

Posude za cvijeće dimenzija cca 40 cm širine i 30 cm visine. Pogodne za sadnju pojedinačnog većeg bilja.

CIJENA: 300,00 kn

Kolekcija radova obrta Marpital raznih boja i oblika.

JEDINSTVENO SA DUŠOM

Unique with soul

Celbet tegle / posude za cvijeće (pitar / pitari), izrađene celbet tehnikom (celuloza-beton) mogu biti lijepi ukras svakog doma u okućnicama, terasama, dnevnom boravku i svakom mjestu gdje je moguće imati cvijeće koje će posađene u ovim posudama doći još više do izražaja. Posude mogu biti odličan poklon dragim osobama. Klijenti ih ponajviše kupuju kao poklon, uljepšavanje svoje okoline (doma ili poslovnog prostora) i kao posude za cvijeće na grobnim mjestima svojih najmilijih. Tegle su najpogodnije za sadnju cvijeća iz porodice sukulenata ali i ostalih vrsta ukrasnog bilja.Svaka posuda za cvijeće / tegla za cvijeće je jedinstvena i ručno izrađena. Ne postoje dvije identične posude za cvijeće. Kupujući posudu obrta Marpital, ne kupujete samo materijale. Kupujete vrijeme, trud, ljubav i posvećenost koja je potrebna za izradu. Svakoj posudi posvećena je posebna pažnja i ljubav i svaka ima svoju priču i dušu.

Obrt Marpital iz Daruvara, počeo je sa radom 01.09.2018. godine i od tada malo pomalo zauzimamo svoje mjesto na tržištu suradnjom sa cvjećarnicama, prodajom preko interneta, putem sajmova cvijeća i direktnim kontaktom sa kupcima. U našoj ponudi su tegle za cvijeće različitih veličina po pristupačnim cijenama za ručni rad. Kupcima je omogućena kupovina posuda za cvijeće u neobojanoj ili obojanoj varijanti, te je moguća i narudžba prema željenim bojama. Također je dostupan i aranžman gdje se pitar / pitari ukrašavaju sa sukulentima i sedumima kojima raspolažemo i koji se mogu preuzeti u mjestu obrta. Posjetite nas i na našoj adresi.

Hvala Vam što se zanimate za naše proizvode!

Marpital / Maja

Ivana Mažuranića 28 Daruvar

O biljkama više na https://marpital.hr/biljke/

XXL / XXL