Marpital studio Daruvar

Block
Slide 1

Toscana

Unikatne celbet posude za cvijeće L veličine, različitih tekstura i boja. Jedinstvene po izgledu i otporne na sve vremenske uvjete. Mogu biti lijepi ukras svakog doma u okućnicama, terasama, dnevnom boravku i svakom mjestu gdje je moguće imati cvijeće koje će posađene u ovim posudama doći još više do izražaja. Posude Toscana ponajviše se kupuju kao poklon, uljepšavanje svoje okoline (doma ili poslovnog prostora). Tegle su najpogodnije za sadnju cvijeća iz porodice sukulenata ali i ostalih vrsta ukrasnog bilja.

Slide 2

Cijena i dostava

Cijena posude iznosi 20 € / 150,69 kn bez obzira na teksturu i željenu boju. Neobojani proizvod ima smanjenu cijenu za 15%. OVAJ PROIZVOD ŠALJEMO DOSTAVNOM SLUŽBOM! U standardno Marpital pakiranje stanu dvije posude ove veličine. Hvala na razumijevanju! Informirajte se o našim pravilima dostave!

Toscana tegla za cvijeće dekorirana pisanicama
Tegla za cvijeće Toscana dekorativna sa sukulentom
Tegla za cvijeće Toscana dekorativna zelena
Tegla za cvijeće Toscana dekorativna crvena reljefna
Slide 3

Kako naručiti?

Izaberite željeni izgled posude iz naše ponude (galerija niže) prema njenom broju. Uz posudu možete izabrati boju prema vlastitim željama. Kontaktirajte nas na email ili telefonski (kontakt). Vrijeme izrade je 15 do 25 dana (prvenstveno zbog prirodnog sušenja proizvoda). U proces izrade ulazi modeliranje, prirodno sušenje, fina obrada, impregniranje, bojanje i lakiranje. Kod narudžbe navesti potrebu odvoda viška vode. Ukoliko odvod zaželite naknadno, vrlo lako ćete ga napraviti bušilicom i svrdlom potrebne veličine laganim pritiskom na površinu tegle.

Toscana tegla za cvijeće dekorirana bananama
Tegla za cvijeće Toscana dekorativna crvena
Tegla za cvijeće Toscana dekorativna ljubičasta
Tegla za cvijeće Toscana dekorativna crvena reljefna
Slide 4

Dimenzije tegle Toscana

Dimenzije su prosječne i postoje manja odstupanja.

Širina 29 cm (cca)
Visina 10 cm (cca)
Težina 1,5 kg (cca)

Toscana tegla za cvijeće dekorirana
Tegla za cvijeće Toscana dekorativna crvene boje
Tegla za cvijeće Toscana dekorativna zelena
Tegla za cvijeće Toscana dekorativna ljubičasta
PlayPause
Tegla za cvijeće Toscana ukrasna crvena
Toscana 310102
Toscana 310102
Tegla za cvijeće Toscana ukrasna crvena reljefna
Toscana 310103
Toscana 310103
Tegla za cvijeće Toscana ukrasna zelena
Toscana 310104
Toscana 310104
Tegla za cvijeće Toscana ukrasna ljubičasta
Toscana 310105
Toscana 310105
previous arrow
next arrow

Srce celbet tegla za groblje posađena
Srce 35112b
Kiana celbet tegla za cvijeće zelena
Kiana 31204b
Tegla za cvijeće Mia ukrasna plavo crna
Mia 34106b

Posude za cvijeće kao ručni rad – celbet / Toscana tegle za cvijeće

Toscana

Tegla je dobila naziv po regiji Toscana u središnjoj Italiji koja graniči s regijama Lacij, Umbrija, Emilia-Romagna i Ligurija. Zapadno od regije nalazi se Tirensko more. Poznata je kao jedan od najljepših dijelova Italije. Glavni grad je Firenca sa 358 000 stanovnika po posljednjem popisu iz 2011. godine. Toskani pripadaju otoci Elba koja je nekada bila spojena sa kopnom, Giglio i Capraia. Pokrajina je 1860. bila pripojena Kraljevstvu Sardiniji, odnosno Kraljevini Italiji. Toskana je iznimno bogata povijesno-kulturnim nasljeđem, a na UNESCO-ovu popisu svjetske kulturne baštine nalaze se povijesna središta Firence, San Gimignana, Siene i Pienze, Piazza del Duomo u Pisi, toskanske vile i vrtovi obitelji Medici te dolina Val d’Orcia.

Tegla za cvijeće Toscana ukrasna ljubičasta

Tegle ovog imena kao i velika većina u Marpital studiju izrađuju se od celuloze i cementa (betona), te se zato i nazivaju cel-bet tegle za cvijeće. Dimenzija su (cca) širine 29 cm, visine 10 cm i težine 1,5 kg. Do sada su narudžbe uglavnom bile za namjenu ukrašavanja interijera, poklona te kao posude za voće i sl.. Najpraktičnije su za sadnju sukulenata, ali i ostalih vrsta cvjeća.