Marpital studio Daruvar

Block
Slide 1

O nama

Priča sa celbet teglama krenula je kao hobi 2016. godine. Dvije godine usavršavanja i uljepšavanja vlastitog doma, te uglavnom poklanjanja većine izrađenih predmeta preraslo je u otvaranje obrta 01.09.2018. godine kada krećemo sa proizvodnjom za prodaju.

Sva izrada tegli i ukrasnih predmeta je ručni rad.

Slide 2

Tko smo mi?

Vlasnica obrta Maja Grkinić završila je srednju medicinsku školu u Osijeku za zubnog tehničara. Danas sa usavršenom tehnikom izrade celbet posuda (celuloza-beton) i ukrasnih predmeta, unapređuje svaki dom i prostor u kojem se posude mogu naći.

Iz godine u godinu imamo trend porasta proizvodnje. Nastojimo stalnim ulaganjima povećati ponudu i podizati kvalitetu u svim segmentima obrta.

Kupujući posudu obrta Marpital studio, ne kupujete samo materijale. Kupujete vrijeme, trud, ljubav i posvećenost koja je potrebna za izradu. Svakoj posudi posvećena je posebna pažnja i ljubav i svaka ima svoju priču i dušu.

Marpital studio radna okolina
Marpital studio na sajmu cvijeća u Daruvaru
Marpital na sajmu u Gudovcu
Potpisivanje ugovora potpore obrtu Marpital
Slide 3

Gdje se nalazimo?

Sjedište obrta Marpital studio je u Daruvaru na adresi Ivana Mažuranića 28 u dijelu grada nedaleko centra gdje smo stvorili oazu cvijeća i eksponata u prostoru koji je 2019. godine nagrađen kao najljepša okućnica Daruvara, grada koji je više puta nagrađen kao najljepši mali grad kontinentalne Hrvatske. Grad Daruvar se sve više profilira kao poželjno turističko mjesto. Ako ste gost u našem gradu, svratite do nas i ponesite nešto lijepo kao uspomenu na boravak u njemu. Za bolji pregled lokacije vidi Google kartu (iznad lijevo).

Marpital studio na Google mapi
Skulptura tegla za sukulente
Crvenolisni javor u tegli od mješalice
Bambusova šuma u okruženju Marpital studija
Slide 4

Što i kako radimo?

Celbet posude za cvijeće (pitar / pitari), izrađene celbet tehnikom (celuloza-beton) osnovni su proizvodi obrta. Smjesa celuloze (papira) i cementa omogućuje manju težinu i odličnu čvrstoću i prilagodljivost svim vremenskim uvjetima. Dodana su i polipropilenska vlakna koja sprječavaju mikropukotine. Prirodno su osušene, bojane akrilnim bojama i lakirane. Kupcima je omogućena kupovina u neobojanoj (15% manja cijena) ili obojanoj varijanti, te je moguća i narudžba prema željenim bojama. U ponudi su i ukrasni predmeti.

Specijalna tegla za cvijeće dizajnirana
Napoli tegla za cvijeće izrađena celbet tehnikom
Unikatni ukrasni predmeti bundeve dekorativno
Grande tegla za cvijeće izrađena celbet tehnikom
PlayPause

MArpital studio unikatni Unikko plavi
Unikko 8208c
Tegla za cvijeće Antique sa ukrasom suhog cvijeta
Antique 413124a ručni rad
Unikko tegla za cvijeće dizajn ljuske smeđe
Unikko 8212a

Ukrasne posude za cvijeće / ručni rad / celbet / celbet tehnika – ukras

Obrt Marpital studio Daruvar / Marpital trgovina