Marpital studio Daruvar

Slide 1

Alaska plus

Unikatne celbet posude za cvijeće XL veličine, različitih tekstura i boja. Jedinstvene po izgledu i otporne na sve vremenske uvjete. Mogu biti lijepi ukras svakog doma u okućnicama, terasama, dnevnom boravku i svakom mjestu gdje je moguće imati cvijeće koje će posađene u ovim posudama doći još više do izražaja. Posude Alaska plus ponajviše se kupuju kao poklon, uljepšavanje svoje okoline (doma ili poslovnog prostora) i kao posude za cvijeće na grobnim mjestima svojih najmilijih. Tegle su najpogodnije za sadnju cvijeća iz porodice sukulenata ali i ostalih vrsta ukrasnog bilja.

Slide 2

Cijena i dostava

Cijena posude iznosi 150,00 kn / 19,91 € bez obzira na teksturu i željenu boju. Ukoliko se uz teglu naručuje i podloška, ona se dodatno naplaćuje 30,00 kn / 3,98 €. Neobojani proizvod ima smanjenu cijenu za 15%. OVAJ PROIZVOD ŠALJEMO DOSTAVNOM SLUŽBOM! U standardno Marpital pakiranje stanu dvije posude ove veličine. Hvala na razumijevanju! Informirajte se o našim pravilima dostave!

Celbet tegla za cvijeće Alaska plus plava
Tegla za groblje Alaska plus nature unikatna
Ukrasna tegla za cvijeće Alaska plus plava unikatna
Tegla za groblje Alaska plus siva unikatna
Slide 3

Kako naručiti?

Izaberite željeni izgled posude iz naše ponude (galerija niže) prema njenom broju. Uz posudu možete izabrati boju prema vlastitim željama. Kontaktirajte nas na email ili telefonski (kontakt). Vrijeme izrade je 15 do 25 dana (prvenstveno zbog prirodnog sušenja proizvoda). U proces izrade ulazi modeliranje, prirodno sušenje, fina obrada, impregniranje, bojanje i lakiranje. Kod narudžbe navesti potrebu odvoda viška vode. Ukoliko odvod zaželite naknadno, vrlo lako ćete ga napraviti bušilicom i svrdlom potrebne veličine laganim pritiskom na površinu tegle.

Celbet tegla za groblje Alaska plus siva
Ukrasna tegla za cvijeće Alaska plus plava unikatna
Tegla za groblje Alaska plus siva unikatna
Tegla za groblje Alaska plus nature unikatna
Slide 4

Dimenzije tegle Alaska plus

Dimenzije su prosječne i postoje manja odstupanja.

Širina 24 cm (cca)
Visina 16 cm (cca)
Težina 2 kg (cca)

Celbet tegla Alaska plus nature
Tegla za groblje Alaska plus siva unikatna
Tegla za groblje Alaska plus nature unikatna
Ukrasna tegla za cvijeće Alaska plus plava unikatna
PlayPause
Ukrasna tegla Alaska plus nature
Alaska plus 24101
Alaska plus 24101
Alaska plus tegla za cvijeće dekorativna plava
Alaska plus 24102
Alaska plus 24102
Tegla za groblje Alaska plus nature ukrasna
Alaska plus 24103
Alaska plus 24103
previous arrow
next arrow

Arizona tegla ukrasna za cvijeće sa školjkama
Arizona 21123b
Unikatna tegla za groblje Arizona crna
Arizona 21132b
Arizona tegla ukrasna za cvijeće sa brazdama
Arizona 21112b

Posude za cvijeće kao ručni rad – celbet / Alaska plus tegle za cvijeće

Država SAD Alaska

Alaska plus

Tegla je dobila naziv po državi Alaska u SAD, 49. saveznoj državi SAD-a. Važnost države Alaska uvjetovana je strateškim položajem i velikim rudnim (osobito zlato i srebro) i šumskim bogatstvom, te ribolovom.

Tegle Alaska plus su jedne od prvih izrađenih u obrtu Marpital. Izrađuju se od celuloze i cementa (betona), te se zato i nazivaju cel-bet tegle za cvijeće. Dimenzija su (cca) širine 24 cm, visine 16 cm i težine 2 kg. Do sada su narudžbe uglavnom bile za namjenu ukrašavanja interijera, poklona i ukrašavanje grobnih mjesta. Najpraktičnije su za sadnju sukulenata, ali i ostalih vrsta cvjeća.

Ove tegle su veća verzija tegle Alaska koja je produžena, nešto uža i sa zaobljenim rubom na vrhu. Do sada su izrađena samo tri dizajna ove vrste tegli.