Marpital studio Daruvar

Slide 1

Emma

Unikatne celbet posude za cvijeće M veličine, različitih tekstura i boja. Jedinstvene po izgledu i otporne na sve vremenske uvjete. Mogu biti lijepi ukras svakog doma u okućnicama, terasama, dnevnom boravku i svakom mjestu gdje je moguće imati cvijeće koje će posađene u ovim posudama doći još više do izražaja. Posude Emma ponajviše se kupuju kao poklon i uljepšavanje svoje okoline (doma ili poslovnog prostora). Tegle su najpogodnije za sadnju cvijeća iz porodice sukulenata ali i ostalih vrsta manjeg ukrasnog bilja.

Slide 2

Cijena i dostava

Cijena posude iznosi 11 € / 82,88 kn bez obzira na teksturu i željenu boju. Ukoliko se uz teglu naručuje i podloška, ona se dodatno naplaćuje 2 € / 15,07 kn. Neobojani proizvod ima smanjenu cijenu za 15%. OVAJ PROIZVOD ŠALJEMO DOSTAVNOM SLUŽBOM! U standardno Marpital pakiranje stanu pet do šest posuda ove veličine. Hvala na razumijevanju! Informirajte se o našim pravilima dostave!

Emma celbet tegla za cvijeće siva
Tegla za cvijeće Emma sa mjehurićima
Tegla za cvijeće Emma ukrasna krem
Tegla za cvijeće Emma sa ružicama
Slide 3

Kako naručiti?

Izaberite željeni izgled posude iz naše ponude (galerija niže) prema njenom broju. Uz posudu možete izabrati boju prema vlastitim željama. Kontaktirajte nas na email ili telefonski (kontakt). Vrijeme izrade je 15 do 25 dana (prvenstveno zbog prirodnog sušenja proizvoda). U proces izrade ulazi modeliranje, prirodno sušenje, fina obrada, impregniranje, bojanje i lakiranje. Kod narudžbe navesti potrebu odvoda viška vode. Ukoliko odvod zaželite naknadno, vrlo lako ćete ga napraviti bušilicom i svrdlom potrebne veličine laganim pritiskom na površinu tegle.

Emma celbet tegla za cvijeće zlatna
Tegla za cvijeće Emma ukrasna ljubičasta
Tegla za cvijeće Emma ukrasna reljefna
Tegla za cvijeće Emma celbet ukrasna reljefna
Slide 4

Dimenzije tegle Emma

Dimenzije su prosječne i postoje manja odstupanja.

Širina 14 cm (cca)
Visina 11 cm (cca)
Težina 0,2 kg (cca)

Emma celbet tegla za cvijeće sivocrna
Tegla za cvijeće Emma ukrasna smeđa
Tegla za cvijeće Emma ukrasna sa cvijetovima
Tegla za cvijeće Emma ukrasna zelena
PlayPause

Tegla za cvijeće Mississippi žuta sa ružicama
Mississippi 41134b
Mississippi tegla za cvijeće smeđa sa tri lista Ginka
Mississippi 41135b
Tegla za cvijeće Mississippi ljubičasta unikatna
Mississippi 41150a

Posude za cvijeće kao ručni rad – celbet / Emma tegle za cvijeće

Emma nogometašica

Emma

Tegla je dobila naziv po unuci vlasnice obrta Marpital kojoj je ime Emma, a prezime Kopecki. Ide u Osnovnu školu u Lipovljanima i rođena je sportašica. Otkada je prohodala ima natjecateljski duh i voli biti najbolja u svemu. Kada joj to ne uspijeva onda ne skriva svoje razočaranje i ljutnju što nije postigla bolji rezultat. No, naravno i to brzo prođe i već je spremna za nove izazove.

Trenirala je kratko vrijeme rukomet, a sada joj je glavna preokupacija nogomet u kojem pokazuje koliko je vješta sa loptom i nerijetko je bila najbolji strijelac ekipe „Slavonca“ iz Lipovljana. Iznimno je brza, vješta i pokazuje velike predispozicije za sportske aktivnosti. Trenutno je igračica ekipe pionirki prvoligaškog ženskog nogometnog kluba “Gorica” iz Velike Gorice. Članica je i plesne skupine „Iskrice“ iz Lipovljana. Uporna je i ukoliko održi svoju volju i želju za sportom čekaju je jako dobri rezultati. U školi je odlična učenica.

Emma ima brata blizanca Jana koji je također nogometaš, te dvije sestre, stariju Hannu i mlađu Dunju. Majka Tina je diplomirani fizioterapeut, a otac Mario vrhunski glazbenik koji je svirao bas-gitaru u bendovima poznatih estradnih pjevača.

Posude (pitari) za cvijeće ovog imena su jedne od prvih izrađenih u obrtu Marpital studio Daruvar. Tegle su ručni rad. Manjih su dimenzija i po cijeni dostupne većem broju kupaca. Izrađuju se od celuloze i cementa (betona), te se zato i nazivaju celbet tegle za cvijeće. Dimenzija su (cca) širine 14 cm, visine 11 cm i težine 0,2 kg. Do sada su narudžbe uglavnom bile za namjenu ukrašavanja interijera i kao poklon. Najpraktičniji za sadnju su sukulenti, ali i ostale vrste cvjeća.