Marpital studio Daruvar

Block
Slide 1

Hanna

Unikatne celbet posude za cvijeće M veličine, različitih tekstura i boja. Jedinstvene po izgledu i otporne na sve vremenske uvjete. Mogu biti lijepi ukras svakog doma u okućnicama, terasama, dnevnom boravku i svakom mjestu gdje je moguće imati cvijeće koje će posađene u ovim posudama doći još više do izražaja. Posude Hanna ponajviše se kupuju kao poklon i uljepšavanje svoje okoline (doma ili poslovnog prostora). Tegle su najpogodnije za sadnju cvijeća iz porodice sukulenata ali i ostalih vrsta manjeg ukrasnog bilja.

Slide 2

Cijena i dostava

Cijena posude iznosi 11 € / 82,88 kn bez obzira na teksturu i željenu boju. Neobojani proizvod ima smanjenu cijenu za 15%. OVAJ PROIZVOD ŠALJEMO DOSTAVNOM SLUŽBOM! U standardno Marpital pakiranje stanu do šest posuda ove veličine. Hvala na razumijevanju! Informirajte se o našim pravilima dostave!

Hanna tegla za cvijeće tamnosiva
Tegla za cvijeće Hanna celbet zelena
Tegla za cvijeće Hanna celbet sa sukulentom
Tegla za cvijeće Hanna celbet smeđa
Slide 3

Kako naručiti?

Izaberite željeni izgled posude iz naše ponude (galerija niže) prema njenom broju. Uz posudu možete izabrati boju prema vlastitim željama. Kontaktirajte nas na email ili telefonski (kontakt). Vrijeme izrade je 15 do 25 dana (prvenstveno zbog prirodnog sušenja proizvoda). U proces izrade ulazi modeliranje, prirodno sušenje, fina obrada, impregniranje, bojanje i lakiranje. Kod narudžbe navesti potrebu odvoda viška vode. Ukoliko odvod zaželite naknadno, vrlo lako ćete ga napraviti bušilicom i svrdlom potrebne veličine laganim pritiskom na površinu tegle.

Hanna tegla za cvijeće ukrasna
Tegla za cvijeće Hanna celbet smeđa
Tegla za cvijeće Hanna celbet dekorativna
Tegla za cvijeće Hanna celbet tamnosiva
Slide 4

Dimenzije tegle Hanna

Dimenzije su prosječne i postoje manja odstupanja.

Širina 15 cm (cca)
Visina 11 cm (cca)
Težina 0,1 kg (cca)

Hanna tegla za cvijeće zelena
Tegla za cvijeće Hanna celbet ukrasna
Tegla za cvijeće Hanna celbet sa sukulentom
Tegla za cvijeće Hanna celbet dekorativna
PlayPause
Hanna ukrasna tegla za cvijeće tamnosiva
Hanna 412101
Hanna 412101
Hanna ukrasna tegla za cvijeće celbet
Hanna 412102
Hanna 412102
Hanna dekorativna tegla za cvijeće celbet
Hanna 412103
Hanna 412103
Hanna dekorativna tegla za cvijeće smeđa
Hanna 412104
Hanna 412104
Hanna tegla za cvijeće ukrasna sa sukulentom
Hanna 412105
Hanna 412105
Hanna dekorativna tegla za cvijeće zelena
Hanna 412106
Hanna 412106
previous arrow
next arrow

Tegla za cvijeće Antique dekorativna siva
Antique 413125c
Tegla za cvijeće Montana dekorativna sa kockicama
Montana 43103a
Ukrasna celbet tegla za cvijeće Monaco siva
Monaco 47103d

Posude za cvijeće kao ručni rad – celbet / Hanna tegle za cvijeće

Hanna

Tegla je dobila naziv po djevojčici kojoj je ime Hanna, a prezime Kopecki. Unuka je vlasnika obrta Marpital studio. Ide u Osnovnu školu u Lipovljanima.

Članica je plesne skupine „Iskrice“ iz Lipovljana u kojoj nastupa sa velikim uspjehom osvajajući medalje na natjecanjima. U školi je odlična učenica.

Hanna ima brata Jana, te dvije sestre, Emmu i Dunju. Majka Tina je diplomirani fizioterapeut, a otac Mario vrhunski glazbenik koji svira bas-gitaru u bendovima poznatih estradnih pjevača.

Posude (pitari) za cvijeće ovog imena izrađenih u obrtu Marpital studio Daruvar su specifični po tome što svi imaju “noge”. Tegle su ručni rad. Manjih su dimenzija i po cijeni dostupne većem broju kupaca. Izrađuju se od celuloze i cementa (betona), te se zato i nazivaju celbet tegle za cvijeće. Dimenzija su (cca) širine 15 cm, visine 11 cm i težine 0,1 kg. Do sada su narudžbe uglavnom bile za namjenu ukrašavanja interijera i kao poklon. Najpraktičniji za sadnju su sukulenti, ali i ostale vrste cvjeća.