Marpital studio Daruvar

Block
Slide 1

Roma

Unikatne celbet posude za cvijeće L veličine, različitih tekstura i boja. Jedinstvene po izgledu i otporne na sve vremenske uvjete. Mogu biti lijepi ukras svakog doma u okućnicama, terasama, dnevnom boravku i svakom mjestu gdje je moguće imati cvijeće koje će posađene u ovim posudama doći još više do izražaja. Posude Roma ponajviše se kupuju kao poklon, uljepšavanje svoje okoline (doma ili poslovnog prostora). Tegle su najpogodnije za sadnju cvijeća iz porodice sukulenata ali i ostalih vrsta ukrasnog bilja.

Slide 2

Cijena i dostava

Cijena posude iznosi 15 € / 113,02 kn bez obzira na teksturu i željenu boju. Neobojani proizvod ima smanjenu cijenu za 15%. OVAJ PROIZVOD ŠALJEMO DOSTAVNOM SLUŽBOM! U standardno Marpital pakiranje stanu dvije posude ove veličine. Hvala na razumijevanju! Informirajte se o našim pravilima dostave!

Tegla za cvijeće Roma ukrasna
Roma ukrasna tegla za cvijeće
Roma dekorativna tegla za cvijeće
Roma tegla za cvijeće
Slide 3

Kako naručiti?

Izaberite željeni izgled posude iz naše ponude (galerija niže) prema njenom broju. Uz posudu možete izabrati boju prema vlastitim željama. Kontaktirajte nas na email ili telefonski (kontakt). Vrijeme izrade je 15 do 25 dana (prvenstveno zbog prirodnog sušenja proizvoda). U proces izrade ulazi modeliranje, prirodno sušenje, fina obrada, impregniranje, bojanje i lakiranje. Kod narudžbe navesti potrebu odvoda viška vode. Ukoliko odvod zaželite naknadno, vrlo lako ćete ga napraviti bušilicom i svrdlom potrebne veličine laganim pritiskom na površinu tegle.

Tegla za cvijeće Roma dekorativna
Roma tegla za cvijeće
Roma ukrasna tegla za cvijeće
Roma dekorativna tegla za cvijeće
Slide 4

Dimenzije tegle Roma

Dimenzije su prosječne i postoje manja odstupanja.

Širina 20 cm (cca)
Visina 16 cm (cca)
Težina 2 kg (cca)

Tegla za cvijeće Roma dekorativna unikatna
Roma dekorativna tegla za cvijeće
Roma tegla za cvijeće
Roma ukrasna tegla za cvijeće
PlayPause
Celbet tegla za cvijeće Roma ukrasna
Roma 38101
Roma 38101

Srce celbet tegla za groblje posađena
Srce 35112b
Tegla za cvijeće Porto dekorativna sivocrne boje
Porto 39101d
Neva ukrasna tegla bijelo crna
Neva 33102b

Posude za cvijeće kao ručni rad – celbet / Roma tegle za cvijeće

Roma

Tegla je dobila naziv po glavnom gradu Italije Rimu. Grad po popisu stanovnika iz 2011. godine ima 2.612.068 stanovnika. „Vječni grad“ ili „Prijestolnica svijeta“ su neki od naziva za Rim. U samom Rimu nalazi se Vatikan kao suvereni teritorij Svete Stolice. I Rim i Vatikan su na UNESCO-vom popisu svjetske baštine. Grad su prema mitu osnovali braća blizanci Romul i Rem na brežuljku Palatino. Romula i Rema koje je u Tiber bacio odmah po rođenju kralj Amulije, othranila je vučica. Nakon osnivanja grada braća su se posvađala oko vladanja te je Romul ubio brata Rema. Tako je kralj postao Romul, a grad je nazvan po svom prvom kralju. Grad je osnovan po predaji 21.travnja 753. godine prije Krista.

tegla-za-cvijece-roma-ukrasna

Rim (Roma) nije nastao odjednom već su se naselja na brežuljcima postupno ujedinjavala. Izvorni jezik Rima bio je latinski, iz kojega se u srednjem vijeku razvio talijanski. Gospodarski najvažnija djelatnost u Rimu je turizam, te je grad u tom pogledu jedan od najzanimljivijih u Europi. U tom području se također bilježi snažan rast; 2005. godine grad je posjetilo 19,5 milijuna turista. Od industrijskih proizvoda u gradu se proizvodi tekstil i suveniri za turiste, a u novije vrijeme razvijene su i farmaceutska, prehrambena, papirna, strojna i metalna industrija. Značajno je i bankarstvo, te elektronička i zračna industrija. Zbog povijesno važnih lokacija grad je važan i u svjetskog filmskoj industriji, te je nacionalno filmsko središte. Brojna međunarodna kompanijska sjedišta, konferencijski centri i sl. nalaze se u poslovnim dijelovima grada.