tegle za cvijeće veličine m

Za ove proizvode potrebno je izvršiti narudžbu na broj mobitela 098 780 888 ili na e-mail majamarpital@gmail.com ili putem obrasca za kontakt https://marpital.hr/kontaktirajte-nas/. ROK IZRADE OD 14 DO MAKSIMALNO 25 DANA (važnost prirodnog sušenja)! Proizvodima su dodana polipropilenska vlakna protiv mikropukotina, impregnirani su, prirodno osušeni, bojani i završno lakirani. Kod narudžbe napomenuti potrebu odvoda vode na dnu posude.

TEGLE ZA CVIJEĆE M VELIČINE ŠALJEMO STANDARDNOM DOSTAVOM GLS-OM!

Informirajte se o našim pravilima dostave https://marpital.hr/pravila-dostave-obrta-marpital/

IZDVOJENI RADOVI:

Ukrasna tegla za cvijeće Mississippi 41121a dizajnirana i proizvedena ručnom celbet tehnikom u narančastoj boji. Unikatne tegle za cvijeće.

Mississippi

Posude za cvijeće dimenzija cca 11,5 cm širine i 10,5 cm visine. Pogodne za sadnju pojedinačnog manjeg bilja, pojedinačno ili grupe sukulenata i seduma ili nekog drugog bilja.

CIJENA: 40,00 kn

Ukrasna tegla za cvijeće Minnesota 42102a dizajnirana i proizvedena ručnom celbet tehnikom sa sukulentima kao dekoracijom. Unikatne tegle za cvijeće.

Minnesota

Posude za cvijeće dimenzija cca 24×10 cm širine i 8 cm visine. Pogodne za sadnju pojedinačnog manjeg bilja, pojedinačnih ili grupe sukulenata i seduma ili nekog drugog bilja.

CIJENA: 60,00 kn

Tegle za cvijeće Montana. dizajnirane i proizvedene ručnom celbet tehnikom sa uzorkom kao dekoracijom.

Montana

Posude za cvijeće dimenzija cca 16 cm širine i 12 cm visine. Pogodne za sadnju pojedinačnog manjeg bilja, pojedinačnih ili grupe sukulenata i seduma ili nekog drugog bilja.

CIJENA: 60,00 kn

Ukrasna tegla za cvijeće Malta 44101 dizajnirana i proizvedena ručnom celbet tehnikom. Unikatne tegle za cvijeće.

Malta

Posude za cvijeće dimenzija cca 14 cm širine i 6 cm dubine. Pogodne za sadnju pojedinačnog manjeg bilja, pojedinačnih ili grupe sukulenata i seduma ili nekog drugog bilja.

CIJENA: 30,00 kn

Ukrasna tegla za cvijeće Mexico 45102 dizajnirana i proizvedena ručnom celbet tehnikom sa dekoracijom od drveta. Unikatne tegle za cvijeće.

Mexico

Posude za cvijeće dimenzija cca 15 cm širine i 6 cm visine. Pogodne za sadnju pojedinačnog manjeg bilja, pojedinačnlh ili grupe sukulenata i seduma ili nekog drugog bilja.

CIJENA: 40,00 kn

Ukrasna tegla za cvijeće Madagaskar 46102a dizajnirana i proizvedena ručnom celbet tehnikom sa lišćem bambusa kao dekoracijom. Unikatne tegle za cvijeće.

Madagaskar

Posude za cvijeće dimenzija cca 24×12 cm širine i 8 cm visine. Pogodne za sadnju pojedinačnog manjeg bilja, pojedinačnih ili grupe sukulenata i seduma ili nekog drugog bilja.

CIJENA: 60,00 kn

Monaco tegle za cvijeće dizajnirane i proizvedene ručnom celbet tehnikom sa mrežom kao dekoracijom. Unikatne tegle za cvijeće.

Monaco

Posude za cvijeće dimenzija cca 11 cm širine i 17 cm visine. Pogodne za sadnju pojedinačnog manjeg bilja, pojedinačnih ili grupe sukulenata i seduma ili nekog drugog bilja.

CIJENA: 60,00 kn

Ukrasna tegla za cvijeće Cairo 48103 dizajnirana i proizvedena ručnom celbet tehnikom sa uzorkom kao dekoracijom. Unikatne tegle za cvijeće.

Cairo

Posude za cvijeće dimenzija cca 17 cm širine i 14 cm visine. Pogodne za sadnju pojedinačnog manjeg bilja, pojedinačnih ili grupe sukulenata i seduma ili nekog drugog bilja.

CIJENA: 80,00 kn

Ukrasna tegla za cvijeće Rita 49114b dizajnirana i proizvedena ručnom celbet tehnikom sa kaktusima kao dekoracijom. Unikatne tegle za cvijeće.

Rita

Posude za cvijeće dimenzija cca 16,5 cm širine i 7,5 cm visine. Pogodne za sadnju pojedinačnog manjeg bilja, pojedinačnih ili grupe sukulenata i seduma ili nekog drugog bilja.

CIJENA: 50,00 kn

Ukrasna tegla za cvijeće Emma 410101a dizajnirana i proizvedena ručnom celbet tehnikom sa sukulentom kao dekoracijom. Unikatne tegle za cvijeće.

Emma

Posude za cvijeće dimenzija cca 14 cm širine i 11 cm visine. Pogodne za sadnju pojedinačnog manjeg bilja, pojedinačnih ili grupe sukulenata i seduma ili nekog drugog bilja.

CIJENA: 70,00 kn

Ukrasna tegla za cvijeće Azra 411101a dizajnirana i proizvedena ručnom celbet tehnikom sa cvijećem kao dekoracijom. Unikatne tegle za cvijeće.

Azra

Posude za cvijeće dimenzija cca 23 cm širine i 11 cm visine. Pogodne za sadnju pojedinačnog manjeg bilja, pojedinačnih ili grupe sukulenata i seduma ili nekog drugog bilja.

CIJENA: 90,00 kn

Ukrasna tegla za cvijeće Hanna 412105a dizajnirana i proizvedena ručnom celbet tehnikom sa sukulentom kao dekoracijom. Unikatne tegle za cvijeće.

Hanna

Posude za cvijeće dimenzija cca 15 cm širine i 11 cm visine. Pogodne za sadnju pojedinačnog manjeg bilja, pojedinačnih ili grupe sukulenata i seduma ili nekog drugog bilja.

CIJENA: 70,00 kn

Ukrasna tegla za cvijeće Antique 413113a dizajnirana i proizvedena ručnom celbet tehnikom sa sukulentom kao dekoracijom. Unikatne tegle za cvijeće.

Antique

Posude za cvijeće dimenzija cca 18 cm širine i 8 cm visine. Pogodne za sadnju pojedinačnog manjeg bilja, pojedinačnih ili grupe sukulenata i seduma ili nekog drugog bilja.

CIJENA: 50,00 kn

Ukrasna tegla za cvijeće Ena 414102a dizajnirana i proizvedena ručnom celbet tehnikom sa sukulentom kao dekoracijom. Unikatne tegle za cvijeće.

Ena

Posude za cvijeće dimenzija cca 15 cm širine i 11 cm dubine. Pogodne za sadnju pojedinačnog manjeg bilja, pojedinačnih ili grupe sukulenata i seduma ili nekog drugog bilja.

CIJENA: 60,00 kn

Ukrasna tegla za cvijeće Nimfa 415101a dizajnirana i proizvedena ručnom celbet tehnikom sa sukulentom kao dekoracijom. Unikatne tegle za cvijeće.

Nimfa

Posude za cvijeće dimenzija cca 17 cm širine i 10 cm visine. Pogodne za sadnju pojedinačnog manjeg bilja, pojedinačnih ili grupe sukulenata i seduma ili nekog drugog bilja.

CIJENA: 100,00 kn

Ukrasna tegla za cvijeće Kentucky 416101b dizajnirana i proizvedena ručnom celbet tehnikom sa sukulentom kao dekoracijom. Unikatne tegle za cvijeće.

Kentucky

Posude za cvijeće dimenzija cca 13 cm širine i 10 cm visine. Pogodne za sadnju pojedinačnog manjeg bilja, pojedinačnih ili grupe sukulenata i seduma ili nekog drugog bilja.

CIJENA: 40,00 kn

Dekorativne ukrasne tegle za cvijeće. Ručni rad / handmade

JEDINSTVENO SA DUŠOM

Unique with soul

Celbet tegle / posude za cvijeće (pitar / pitari), izrađene celbet tehnikom (celuloza-beton) mogu biti lijepi ukras svakog doma u okućnicama, terasama, dnevnom boravku i svakom mjestu gdje je moguće imati cvijeće koje će posađene u ovim posudama doći još više do izražaja. Posude mogu biti odličan poklon dragim osobama. Klijenti ih ponajviše kupuju kao poklon, uljepšavanje svoje okoline (doma ili poslovnog prostora) i kao posude za cvijeće na grobnim mjestima svojih najmilijih. Tegle su najpogodnije za sadnju cvijeća iz porodice sukulenata ali i ostalih vrsta ukrasnog bilja.Svaka posuda za cvijeće / tegla za cvijeće je jedinstvena i ručno izrađena. Ne postoje dvije identične posude za cvijeće. Kupujući posudu obrta Marpital, ne kupujete samo materijale. Kupujete vrijeme, trud, ljubav i posvećenost koja je potrebna za izradu. Svakoj posudi posvećena je posebna pažnja i ljubav i svaka ima svoju priču i dušu.

Obrt Marpital iz Daruvara, počeo je sa radom 01.09.2018. godine i od tada malo pomalo zauzimamo svoje mjesto na tržištu suradnjom sa cvjećarnicama, prodajom preko interneta, putem sajmova cvijeća i direktnim kontaktom sa kupcima. U našoj ponudi su tegle za cvijeće različitih veličina po pristupačnim cijenama za ručni rad. Kupcima je omogućena kupovina posuda za cvijeće u neobojanoj ili obojanoj varijanti, te je moguća i narudžba prema željenim bojama. Također je dostupan i aranžman gdje se pitar / pitari ukrašavaju sa sukulentima i sedumima kojima raspolažemo i koji se mogu preuzeti u mjestu obrta. Posjetite nas i na našoj adresi.

Hvala Vam što se zanimate za naše proizvode!

Marpital / Maja

Ivana Mažuranića 28 Daruvar

O biljkama više na https://marpital.hr/biljke/

Potražite nas i na Facebooku https://www.facebook.com/marpital.daruvar

TEGLE ZA CVIJEĆE M