Marpital studio Daruvar

Block
Slide 1

Karolina

Unikatne celbet posude za cvijeće S veličine, različitih tekstura i boja. Jedinstvene po izgledu i otporne na sve vremenske uvjete. Mogu biti lijepi ukras svakog doma u okućnicama, terasama, dnevnom boravku i svakom mjestu gdje je moguće imati cvijeće koje će posađene u ovim posudama doći još više do izražaja. Posude Karolina ponajviše se kupuju kao poklon i uljepšavanje svoje okoline (doma ili poslovnog prostora). Tegle su najpogodnije za sadnju manjeg cvijeća iz porodice sukulenata.

Slide 2

Cijena i dostava

Cijena posude iznosi 5 € / 37,67 kn bez obzira na teksturu i željenu boju. Ukoliko se uz teglu naručuje i podloška, ona se dodatno naplaćuje 2 € / 15,07 kn. Neobojani proizvod ima smanjenu cijenu za 15%. OVAJ PROIZVOD ŠALJEMO DOSTAVNOM SLUŽBOM! U standardno Marpital pakiranje stanu sedam do osam posuda ove veličine. Hvala na razumijevanju! Informirajte se o našim pravilima dostave!

Karolina tegla za cvijeće zelena unikatna
Karolina tegla za cvijeće unikatna sa cvjetovima
Karolina tegla za cvijeće unikatna sa ružicama
Tegla za cvijeće Karolina sa listom ginka
Slide 3

Kako naručiti?

Izaberite željeni izgled posude iz naše ponude (galerija niže) prema njenom broju. Uz posudu možete izabrati boju prema vlastitim željama. Kontaktirajte nas na email ili telefonski (kontakt). Vrijeme izrade je 15 do 25 dana (prvenstveno zbog prirodnog sušenja proizvoda). U proces izrade ulazi modeliranje, prirodno sušenje, fina obrada, impregniranje, bojanje i lakiranje. Kod narudžbe navesti potrebu odvoda viška vode. Ukoliko odvod zaželite naknadno, vrlo lako ćete ga napraviti bušilicom i svrdlom potrebne veličine laganim pritiskom na površinu tegle.

Tegla za cvijeće Karolina ukrasna sa listom Ginka
Tegla za cvijeće Karolina dekorativna
Tegla za cvijeće Karolina dekorativna smeđa
Tegla za cvijeće Karolina dekorativna celbet
Slide 4

Dimenzije tegle Karolina

Dimenzije su prosječne i postoje manja odstupanja.

Širina 10 cm (cca)
Visina 6 cm (cca)
Težina 0,1 kg (cca)

Tegla za cvijeće Karolina celbet ukrasna sa Ginkom
Tegla za cvijeće Karolina celbet dekorativna sa Ginkom
Tegla za cvijeće Karolina sa Ginkom dekorativna
Tegla za cvijeće Karolina ukrasna sa Ginkom
PlayPause
Tegla za cvijeće Karolina celbet zelena
Karolina 52101
Karolina 52101
Tegla za cvijeće Karolina celbet sa cvjetovima
Karolina 52104
Karolina 52104
Tegla za cvijeće Karolina celbet sa ružicama
Karolina 52105
Karolina 52105
Tegla za cvijeće Karolina celbet list Ginka
Karolina 52106
Karolina 52106
Tegla za cvijeće Karolina celbet zelena sa listom Ginka
Karolina 52107
Karolina 52107
Karolina tegla za cvijeće sa listom ginka
Karolina 52108
Karolina 52108
Karolina tegla za cvijeće smeđa sa listom Ginka
Karolina 52109
Karolina 52109
previous arrow
next arrow

Ukrasna tegla za cvijeće Las Vegas zelena sa listom Ginka
Las Vegas 51111c
Dekorativna tegla za cvijeće Las Vegas zelena sa listom Ginka
Las Vegas 51110b
Tegla za cvijeće Mississippi ljubičasta unikatna
Mississippi 41150a

Posude za cvijeće kao ručni rad – celbet / Karolina tegle za cvijeće

Karolina

Tegla je dobila naziv po državama Sjeverna i Južna Karolina u SAD. Južna Karolina je osma država SAD-a koja je 23. svibnja 1788. godine ratificirala Ustav. Prva je američka država koja je glasala za ukidanje Unije 20. prosinca 1860. godine. Nakon građanskog rata ponovno je primljena u Sjedinjene Države 25. lipnja 1868. Južna Karolina nazvana je u čast kralja Karla I. Južnu Karolinu nastanjivala su u prošlosti, uz neke izuzetke, Siouan plemena. Prema popisu stanovništva iz 2004. godine, broj stanovnika je bio 4.198.068.

Sjeverna Karolina je 2005. godine imala 8,683,242 stanovnika. Većina bjelačkog stanovništva prvenstveno su engleskog porijekla, a iza njih dolaze Alsterski Škoti i potomci Nijemaca. Većina stanovnika Sjeverne Karoline danas je prilično homogena, po vjeri pretežno protestanti. Sjeverna Karolina imala je veoma nizak udio stanovništva koji je rodom iz drugih država, svega 1.7% pretežno Nijemaca, Engleza i Meksikanaca. To se promijenilo 2000., kada se broj stranaca povećao na 378,963 ili 4.7%, a došljaci su latinskog ili hispanskog porijekla, koji pred bijedom bježe iz matičnih zemalja u potragu za boljom zaradom.

Tegla za cvijeće Karolina celbet sa ružicama

Prve posude (pitari) za cvijeće ovog imena su izrađeni u obrtu Marpital studio Daruvar još 2018. godine. Tegle su ručni rad. Manjih su dimenzija i po cijeni dostupne većem broju kupaca. Izrađuju se od celuloze i cementa (betona), te se zato i nazivaju celbet tegle za cvijeće. Dimenzija su (cca) širine 10 cm, visine 6 cm i težine 0,1 kg. Do sada su narudžbe uglavnom bile za namjenu ukrašavanja interijera i kao poklon. Najpraktičniji za sadnju su manji sukulenti.