Marpital studio Daruvar

Slide 1

Las Vegas

Unikatne celbet posude za cvijeće S veličine, različitih tekstura i boja. Jedinstvene po izgledu i otporne na sve vremenske uvjete. Mogu biti lijepi ukras svakog doma u okućnicama, terasama, dnevnom boravku i svakom mjestu gdje je moguće imati cvijeće koje će posađene u ovim posudama doći još više do izražaja. Posude Las Vegas ponajviše se kupuju kao poklon i uljepšavanje svoje okoline (doma ili poslovnog prostora). Tegle su najpogodnije za sadnju cvijeća iz porodice sukulenata ali i ostalih vrsta ukrasnog bilja.

Slide 2

Cijena i dostava

Cijena posude iznosi 5 € / 37,67 kn bez obzira na teksturu i željenu boju. Ukoliko se uz teglu naručuje i podloška, ona se dodatno naplaćuje 2 € / 15,07 kn. Neobojani proizvod ima smanjenu cijenu za 15%. OVAJ PROIZVOD ŠALJEMO DOSTAVNOM SLUŽBOM! U standardno Marpital pakiranje stanu sedam do osam posuda ove veličine. Hvala na razumijevanju! Informirajte se o našim pravilima dostave!

Ukrasna tegla za cvijeće Las Vegas ljubičasta
Las Vegas tegla za cvijeće siva sa ružicama
Las Vegas tegla za cvijeće zelena sa listovima ginka
Tegla za cvijeće Las Vegas tamno smeđa
Slide 3

Kako naručiti?

Izaberite željeni izgled posude iz naše ponude (galerija niže) prema njenom broju. Uz posudu možete izabrati boju prema vlastitim željama. Kontaktirajte nas na email ili telefonski (kontakt). Vrijeme izrade je 15 do 25 dana (prvenstveno zbog prirodnog sušenja proizvoda). U proces izrade ulazi modeliranje, prirodno sušenje, fina obrada, impregniranje, bojanje i lakiranje. Kod narudžbe navesti potrebu odvoda viška vode. Ukoliko odvod zaželite naknadno, vrlo lako ćete ga napraviti bušilicom i svrdlom potrebne veličine laganim pritiskom na površinu tegle.

Dekorativna tegla za cvijeće Las Vegas ljubičasta
Las Vegas tegla za cvijeće ljubičasta ukrasna
Dekorativna tegla za cvijeće Las Vegas zelena sa listom Ginka
Ukrasna tegla za cvijeće Las Vegas zelena sa listom Ginka
Slide 4

Dimenzije tegle Las Vegas

Dimenzije su prosječne i postoje manja odstupanja.

Širina 11 cm (cca)
Visina 6 cm (cca)
Težina 0,1 kg (cca)

Tegla za cvijeće Las Vegas zelena sa dva lista Ginka
Tegla za cvijeće Las Vegas smeđa
Tegla za cvijeće Las Vegas crna
Dekorativna tegla za cvijeće Las Vegas smeđa
PlayPause
Tegla za cvijeće Las Vegas celbet ukrasna
Las Vegas 51103
Las Vegas 51103
Tegla za cvijeće Las Vegas celbet tamno smeđa
Las Vegas 51104
Las Vegas 51104
Tegla za cvijeće Las Vegas celbet ljubičasta
Las Vegas 51105
Las Vegas 51105
Tegla za cvijeće Las Vegas celbet unikatna dekor
Las Vegas 51106
Las Vegas 51106
Tegla za cvijeće Las Vegas celbet dekor smeđa
Las Vegas 51107
Las Vegas 51107
Tegla za cvijeće Las Vegas celbet ukrasna siva
Las Vegas 51108
Las Vegas 51108
Tegla za cvijeće Las Vegas celbet zelena sa listovima Ginka
Las Vegas 51109
Las Vegas 51109
Tegla za cvijeće Las Vegas celbet dekor sa Ginkom
Las Vegas 51110
Las Vegas 51110
previous arrow
next arrow

Karolina tegla za cvijeće unikatna sa cvjetovima
Karolina 52104a
Karolina tegla za cvijeće unikatna sa ružicama
Karolina 52105a
Tegla za cvijeće Karolina sa listom ginka
Karolina 52108c

Posude za cvijeće kao ručni rad – celbet / Las Vegas tegle za cvijeće

Las Vegas

Tegla je dobila naziv po gradu Las Vegas u SAD. Las Vegas je s 552.539 stanovnika (2006.) na 340 km² najveći grad države Nevada i (uz Monte Carlo) najveći svjetski centar kockarske industrije.

Klima Las Vegasa je suptropska pustinjska klima (oznaka BWh po Köppenovoj klasifikaciji), tipična za pustinju Mojave u kojoj se grad nalazi. Grad uživa u sunčanim periodima i ima preko 300 sunčanih dana i preko 3.800 sunčanih sati godišnje, sa 110 mm oborina (Las Vegas ima prosjek od 29 kišnih dana u godini, većinom tijekom zime, ali nije neobična pojava u bilo koje doba godine). Ljeto je izuzetno vruće i uglavnom suho, s prosječnom maksimalnom dnevnom temperaturom od 34 do 40 °C i minimalnom noćnom od 21–26 °C. U prosjeku su 133 dana godišnje toplija od 32 °C, a 72 od 38 °C, s tim da većina dana u srpnju i kolovozu prelazi ove vrijednosti. Ipak, vlažnost zraka vrlo je niska i često je ispod 10%.

Zime su kratkog vijeka i općenito blage, s dnevnim maksimumom od 16 i noćnim minimumom od 4 °C. Okolne planine skupljaju snijeg tijekom zime, ali u samom gradu snijeg je rijetka pojava. Prije nekoliko godina snijeg je ipak pao u dolini. Temperatura se ponekad može spustiti i do nule, ali zimske noćne temperature rijetko se spuštaju ispod -1 °C.

Tegla za cvijeće Las Vegas celbet ukrasna siva

Prve posude (pitari) za cvijeće ovog imena su izrađeni u obrtu Marpital studio Daruvar još 2018. godine. Tegle su ručni rad. Manjih su dimenzija i po cijeni dostupne većem broju kupaca. Izrađuju se od celuloze i cementa (betona), te se zato i nazivaju celbet tegle za cvijeće. Dimenzija su (cca) širine 11 cm, visine 6 cm i težine 0,1 kg. Do sada su narudžbe uglavnom bile za namjenu ukrašavanja interijera i kao poklon. Najpraktičniji za sadnju su manji sukulenti.