Marpital studio Daruvar

Block
Slide 1

Mexico

Unikatne celbet posude za cvijeće M veličine, različitih tekstura i boja. Jedinstvene po izgledu i otporne na sve vremenske uvjete. Mogu biti lijepi ukras svakog doma u okućnicama, terasama, dnevnom boravku i svakom mjestu gdje je moguće imati cvijeće koje će posađene u ovim posudama doći još više do izražaja. Posude Mexico ponajviše se kupuju kao poklon i uljepšavanje svoje okoline (doma ili poslovnog prostora). Tegle su najpogodnije za sadnju cvijeća iz porodice sukulenata ali i ostalih vrsta manjeg ukrasnog bilja.

Slide 2

Cijena i dostava

Cijena posude iznosi 7 € / 52,74 kn bez obzira na teksturu i željenu boju. Ukoliko se uz teglu naručuje i podloška, ona se dodatno naplaćuje 2 € / 15,07 kn. Neobojani proizvod ima smanjenu cijenu za 15%. OVAJ PROIZVOD ŠALJEMO DOSTAVNOM SLUŽBOM! U standardno Marpital pakiranje stanu do šest posuda ove veličine. Hvala na razumijevanju! Informirajte se o našim pravilima dostave!

Mexico tegla za cvijeće siva
Mexico celbet tegla za cvijeće unikatna
Mexico celbet tegla za cvijeće bordo
Mexico celbet tegla za cvijeće crvena
Slide 3

Kako naručiti?

Izaberite željeni izgled posude iz naše ponude (galerija niže) prema njenom broju. Uz posudu možete izabrati boju prema vlastitim željama. Kontaktirajte nas na email ili telefonski (kontakt). Vrijeme izrade je 15 do 25 dana (prvenstveno zbog prirodnog sušenja proizvoda). U proces izrade ulazi modeliranje, prirodno sušenje, fina obrada, impregniranje, bojanje i lakiranje. Kod narudžbe navesti potrebu odvoda viška vode. Ukoliko odvod zaželite naknadno, vrlo lako ćete ga napraviti bušilicom i svrdlom potrebne veličine laganim pritiskom na površinu tegle.

Mexico tegla za cvijeće bordo
Mexico celbet tegla za cvijeće siva
Mexico celbet tegla za cvijeće unikatna
Mexico celbet tegla za cvijeće crvena
Slide 4

Dimenzije tegle Mexico

Dimenzije su prosječne i postoje manja odstupanja.

Širina 15 cm (cca)
Visina 6 cm (cca)
Težina 0,1 kg (cca)

Mexico tegla za cvijeće crvena
Mexico celbet tegla za cvijeće bordo
Mexico celbet tegla za cvijeće siva
Mexico celbet tegla za cvijeće unikatna
PlayPause
Tegla za cvijeće Mexico celbet
Mexico 45101
Mexico 45101
Tegla za cvijeće Mexico siva
Mexico 45102
Mexico 45102
Tegla za cvijeće Mexico unikatna
Mexico 45103
Mexico 45103
Tegla za cvijeće Mexico crvena
Mexico 45104
Mexico 45104
previous arrow
next arrow

Tegla za cvijeće Minnesota smeđa
Minnesota 42108c
Mississippi tegla za cvijeće smeđa sa tri lista Ginka
Mississippi 41135b
Tegla za cvijeće Emma ukrasna zelena
Emma 410102b

Posude za cvijeće kao ručni rad – celbet / Mexico tegle za cvijeće

Meksiko (Mexico)

Tegla je dobila naziv po državi Meksiko koja graniči na sjeveru sa SAD, a na jugu sa Gvatemalom, Belizeom i Karipskim morem.

Vjeruje se da su prvi ljudi na Meksičku visoravan došli prije 40.000 godina. Prije 9000 godina su počeli uzgajati kukuruz. Narodi koji su u to vrijeme živjeli na tom području razvili su značajna dostignuća u astronomiji i matematici. Glavni grad Azteca je 1500. bio najveći grad na svijetu s oko 350.000 stanovnika. 1519. godine došli su Španjolci i izvršili kolonizaciju te srušili državu Azteca.

Neovisnost od Španjolske stekli su 16.09.1810. godine. Sjedinjene Meksičke Države su federacija koja se sastoji od trideset i jedne slobodne i suverene države. Federalni distrikt ne pripada niti jednoj saveznoj državi, već cjelokupnom savezu, te je on glavni grad (Ciudad de Mexico) i sjedište savezne vlade.